Супер го средиле ,ми се допаѓа ептен
Фејсбук од утре, најверојатно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер го средиле ,ми се допаѓа ептен
Фејсбук од утре, најверојатно
Смени си го пасвордот, ќе ти биде ОК, преку некоја апликација од ФБ, профилот ти е хакиран на некој начин
Ако сакате новиов Фејсбук да го имате порано можете да кликнете доле на зеленото и да се ставите на листа за да ви го сменат по некое времеДобро е што има опција после да го вратиш стариот изглед ако не ти се свиѓа новиов њуз фид
Конечно го средија со поубав дизајн ..супер е
http://www.facebook.com/about/newsfeed
Го немам, и ја се пријавив одкога го видов новиов кај сестра ми денес.На неа само и стигнало од фејсЈас се пријавив за новиот фид, но сеуште го нема. Го има кај тебе ?
Како го стави новиот дизајн? Јас се пријавив за да ми го стаат ама уште чекамЈас од завчера го имам новиот. Добар е, прегледен.![]()
Како го стави новиот дизајн? Јас се пријавив за да ми го стаат ама уште чекам
Денес излегле со изјава на нивни блог
Today, we are beginning to roll out the new home page. The update will happen slowly, so everyone should have the new home page over the coming days.
хахахааОва е од 2009таИнаку да, полека полека ќе се пушта кај сите.
Како го стави новиот дизајн? Јас се пријавив за да ми го стаат ама уште чекам
Ок и онака кога имаат некој промени во Фејсбук ,одма не ги активираат кај сите . Така беше и лани кога имаше промена на профилите во тајмлајн.Не ни знаев дека треба ново нешто да има. Петокот најгоре ми се појави, ме прашуваше дали сакам да го користам, прифатив и одма ми се пушти.
Не се пријавив јас, сами они ми дадоа.![]()