Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Смени си го пасвордот, ќе ти биде ОК, преку некоја апликација од ФБ, профилот ти е хакиран на некој начин

Си го сменив пасвордот 6 пати брат, али џабе. Пак ова ми излага на wall и кај други луѓе на wall.

Ако сакате новиов Фејсбук да го имате порано можете да кликнете доле на зеленото и да се ставите на листа за да ви го сменат по некое време :) Добро е што има опција после да го вратиш стариот изглед ако не ти се свиѓа новиов њуз фид ;)
Конечно го средија со поубав дизајн ..супер е :)
http://www.facebook.com/about/newsfeed

Ако сакате новиов Фејсбук да го имате порано можете да кликнете доле на зеленото и да се ставите на листа за да ви го сменат по некое време :) Добро е што има опција после да го вратиш стариот изглед ако не ти се свиѓа новиов њуз фид ;)
Конечно го средија со поубав дизајн ..супер е :)
http://www.facebook.com/about/newsfeed

Јас се пријавив за новиот фид, но сеуште го нема. Го има кај тебе ?

Јас се пријавив за новиот фид, но сеуште го нема. Го има кај тебе ?
Го немам, и ја се пријавив одкога го видов новиов кај сестра ми денес.На неа само и стигнало од фејс :)
Ваљда ден-два се чека поим немам :)

Јас од завчера го имам новиот. Добар е, прегледен. (y)

Како го стави новиот дизајн? Јас се пријавив за да ми го стаат ама уште чекам

Остај. Ја уште кога заврши настанот се пријавив, уште нема ништо... исто и за ново пребарување, уште го немам. :)

Како го стави новиот дизајн? Јас се пријавив за да ми го стаат ама уште чекам

Не ни знаев дека треба ново нешто да има. Петокот најгоре ми се појави, ме прашуваше дали сакам да го користам, прифатив и одма ми се пушти.
Не се пријавив јас, сами они ми дадоа. :cool:

Не ни знаев дека треба ново нешто да има. Петокот најгоре ми се појави, ме прашуваше дали сакам да го користам, прифатив и одма ми се пушти.
Не се пријавив јас, сами они ми дадоа. :cool:
Ок и онака кога имаат некој промени во Фејсбук ,одма не ги активираат кај сите . Така беше и лани кога имаше промена на профилите во тајмлајн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom