Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај мене е потонат уште пред 10 минути. Не знам за кај вас, ама кај мене и на лаптоп, и на ПЦ, на сите browser ми е паднат ФБ, вика страницата не постои.![]()
Воала, еве го и кај мене проработе. Знаев дека нерасчиестените односи со Зукерберг ќе ме чинат многу.radi najnormalno![]()
Да мене ми искачаат понекогаш активности кој што лајкнал и пред неколку дена....а фб ги вади као тазе,а нема врска..И не излегуваат сите постови и слики кои ги лајкнал...и не секогаш..Незнам зашто е така зезнато тоа од фб.....Ај јас да прашам друго. Дали е можно, да се појави активност од пријател на фб т.е. од парнтерот со кој си во врска, кога не е онлајн, туку нешто шо лајкнал или се претплатил на некој претходно. Бев сведок на една таква расправија кога дечкото на другарками ѝ рече дека ќе спие, а по 5-10 минути се јавува на почетна дека се претплатил на некој профил. Се деси драма, зошто делува дека лажел дека ќе спие, а по гласот делуваше навистина поспан...