Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Sum potrosil edno cudo pari na Facebook Ads pred 2 godini koga ja butkav aplikacijata sto ja napraviv i mozam da ti kazam deka reklamiranjeto bese so sreden uspeh. Dobro e sto mozes da si odberes drzava, pol, godini, ova, ona, no ima (i seuste postoi) eden problem.

Facebook reklamite se poznati po "Fantomski klikovi", koi gi klikaat botovi za da ispitaat koj i sto se reklamira (ova najcesto go pravat reklamni agencii). Taka da jas imav counter staveno da vidam koj ke vleze vo aplikacijata preku reklama, i mozam da ti kazam deka kaunterot bese skoro 3 pati pomal od klikovite sto FB mi gi naplakase. Eve ti link od edna firma koja so ispituvanje dosla do zaklucok deka 80% od klikovite ne gi napravile korisnicite.

http://techcrunch.com/2012/07/30/startup-claims-80-of-its-facebook-ad-clicks-are-coming-from-bots/

Не знам што и се има задесено на старата ФармВил, кога ја отворам на ништо не ми личи :( А што убава ми беше дотерана.
Нешто слично, ама повеќе на град ми личеше, беше Хајден Крониклс, ама и таа ја ебаа со глупи мисии и еден тон работи кои треба да ги изградиш, а во тоа време (кога и престанав да играм) немаше повеќе опции за проширување на парцелата.
Е сега играм ФармВил двојка, не би рекла дека е подобра од кецот, нема куќарки итн. ама затоа има па животни :)

347gxz4.jpg

Чаре?

1) Се е точно наместено
2) Симнато,се избришано,и пак ништо...

^ Прво тоа го напраив...го избришав,пак го даунлоудирав и го инсталирав..
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 21:40 ---
316qi3c.jpg

34gagpt.jpg

Ако помогне нешто...

3fregzyx5o421emgcia6.png

Можи да ми кажите како можам да го решам проблемов? Лајкојте од лајкувај и слични, нели се постираат на ѕид. Освен јас неможи никој друг да ги види. Ќе ми помогне некој?

Не знам колку пати ги избришав тие апликации Фармвил и слични и пак добивам известувања од типот IT земјоделец пријател ти пушти Фармвил барање...Чаре?

Не знам колку пати ги избришав тие апликации Фармвил и слични и пак добивам известувања од типот IT земјоделец пријател ти пушти Фармвил барање...Чаре?
Блокирај ги апликациите.

че ги блокираш

има некое решение за ова со линкојве од јутуб шо се онака без сликичка?

има некое решение за ова со линкојве од јутуб шо се онака без сликичка?
Пиши youtu.be/ и после косата црта стави ги бројките што ти се од јутјуб линкот после тоа v=. Пример: youtu.be/PDboaDrHGbA

Пиши youtu.be/ и после косата црта стави ги бројките што ти се од јутјуб линкот после тоа v=. Пример: youtu.be/PDboaDrHGbA
со некој можи со некој не.. види вака ај да видиш дека пак без слика е
youtu.be/i5RMjcAZ-SQ

edit

преку јутуб share и на сликичката од фб и со слика е :)

dali moze da stavam moi smile na fb... na primer ovie :tapp::pos::cuc: ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom