Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да пробаме :D

Ми треба помош!!!! хитно е !! дали некој знае како да се врати хакнат акаунт....дај помагајте дур не се заострила работава...прашања и помош по пп...
кој помогне у враќање на профилот,ќе биде частен од мене што и да му се посака

Ми треба помош!!!! хитно е !! дали некој знае како да се врати хакнат акаунт....дај помагајте дур не се заострила работава...прашања и помош по пп...
кој помогне у враќање на профилот,ќе биде частен од мене што и да му се посака

Под “хакнат“ мислиш некој си се логирал со твој пасворд или не си се одлогирал од некаде?

Смени си пасворд, оди таму дека си го заборавил, ќе ти стигне на некој меил...

Под “хакнат“ мислиш некој си се логирал со твој пасворд или не си се одлогирал од некаде?

Смени си пасворд, оди таму дека си го заборавил, ќе ти стигне на некој меил...
неможе ни на меил ни на фб да се логира човекот..тоа е проблемот

неможе ни на меил ни на фб да се логира човекот..тоа е проблемот

Forgot Password нека оди на меилот, ќе му пратат на друг меил или на мобилен, зависи како му е заштитено. Ако не му е, јбг... нека си мисли за во иднина.

Forgot Password нека оди на меилот, ќе му пратат на друг меил или на мобилен, зависи како му е заштитено. Ако не му е, јбг... нека си мисли за во иднина.
да се среди треба што побргу затоа ти викам....
ако може само фб да се среди,да се избрише се,за меилот нема врска

да се среди треба што побргу затоа ти викам....
ако може само фб да се среди,да се избрише се,за меилот нема врска

Логика малце:

1. За да влезе во фејсбук му треба пасвордот од фејсбук
2. За да си го врати, треба да си влезе во меилот
3. За да си влезе во меилот, треба да си го прати пасвордот на некој друг меил или телефон кој ПРЕТХОДНО го има подесено (за вакви случаи).

Значи во случајов, без 3. ништо не правите.

Неможев да најдам соодветна тема...на фејсбук неможат да ми пишуваат, а јас кога сакам да пишам ми пишуе This message failed to send.Click to send again! Шо му е чаре?

Неможев да најдам соодветна тема...на фејсбук неможат да ми пишуваат, а јас кога сакам да пишам ми пишуе This message failed to send.Click to send again! Шо му е чаре?
4chan врши DDoS напад на ФБ
4chan_we_are_legion.jpg

Двете игри што играм на фб секој ден, не ги отвара никако...Поготово едната кога ќе ја отварам пишува вака -
-You need at least Flash Player 10.0 to view this page.

Имам инсталирано флеш, не знам шо е работава...А братучетка ми вчера од мојот компјутер се логираше на фб и кај неа ја отвори истата игра... :mad:

Абе каде имаше ставено еден плагин за фб-то да можеш да го вратиш старото,20 страни проверив не го најдов -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom