Под “хакнат“ мислиш некој си се логирал со твој пасворд или не си се одлогирал од некаде?Ми треба помош!!!! хитно е !! дали некој знае како да се врати хакнат акаунт....дај помагајте дур не се заострила работава...прашања и помош по пп...
кој помогне у враќање на профилот,ќе биде частен од мене што и да му се посака
неможе ни на меил ни на фб да се логира човекот..тоа е проблемотПод “хакнат“ мислиш некој си се логирал со твој пасворд или не си се одлогирал од некаде?
Смени си пасворд, оди таму дека си го заборавил, ќе ти стигне на некој меил...
Forgot Password нека оди на меилот, ќе му пратат на друг меил или на мобилен, зависи како му е заштитено. Ако не му е, јбг... нека си мисли за во иднина.неможе ни на меил ни на фб да се логира човекот..тоа е проблемот
да се среди треба што побргу затоа ти викам....Forgot Password нека оди на меилот, ќе му пратат на друг меил или на мобилен, зависи како му е заштитено. Ако не му е, јбг... нека си мисли за во иднина.
Логика малце:да се среди треба што побргу затоа ти викам....
ако може само фб да се среди,да се избрише се,за меилот нема врска
4chan врши DDoS напад на ФБНеможев да најдам соодветна тема...на фејсбук неможат да ми пишуваат, а јас кога сакам да пишам ми пишуе This message failed to send.Click to send again! Шо му е чаре?
Social FixerАбе каде имаше ставено еден плагин за фб-то да можеш да го вратиш старото,20 страни проверив не го најдов -.-
http://www.timelineremove.com/Абе каде имаше ставено еден плагин за фб-то да можеш да го вратиш старото,20 страни проверив не го најдов -.-