Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Вака, сакам да рекламирам една фејсбук страна преку фејсбук..Не ми е јасно како иде тоа нивното рекламирање. Прочитав тоа за рекламирање и не сакам многу политички мотања, сакам straight 2 the point..
  • Дали тоа значи колку повеќе ќе кликнат на рекламата - толку повеќе ќе платам?
  • Наплатувањето оди со автоматско одбивање пари од кредитната?
  • Може дебитна картица?
  • Парите ги зема со провизија некаква (пример ја имам денари на дебитната, а на него му требаат евра, дали повеќе ќе земе) или точно онолку колку е кажано CPC?

Дај кажете како се тагнува луѓе на страница на Facebook.
Знам дека во статус(не на страница) се тагнуваат со "@", ама на страницата не можам да го тагнам другар ми :/

преку хромот ФБ и го отвара , исклучи уклучи на Х горе без да направи логоут,фб и се отвара
е сеа е проблемот не го знае пасвордот, идеме да видиме преку опции да видиме кој е пасвордот не го дава
има ли начин како да се види пасвордот кој е симнав некое chromepass, не го покажува кој е пасвордот,
а маилот на кој се логира кажува дека не постои преку LIVE тој маил, дали дека не го користи неколку години па го исклучиле, незнам тоа, има некое чаре да се дознае пасвордот или не?

преку хромот ФБ и го отвара , исклучи уклучи на Х горе без да направи логоут,фб и се отвара
е сеа е проблемот не го знае пасвордот, идеме да видиме преку опции да видиме кој е пасвордот не го дава
има ли начин како да се види пасвордот кој е симнав некое chromepass, не го покажува кој е пасвордот,
а маилот на кој се логира кажува дека не постои преку LIVE тој маил, дали дека не го користи неколку години па го исклучиле, незнам тоа, има некое чаре да се дознае пасвордот или не?

Види дали е тука. (кликни преку Chrome)

нема ништо се појави ова
Oops! Google Chrome could not find chrome

Suggestions:

• Search on Google:​

Оди пешки:

Options - Personal Stuff - Manage Passwords

Тука најди си.

Луѓе, значи вака.Некој ми провали во акаунтот, праќа покани на некој будали и слично, сменив пасворд миљон пати и пак си влегува.Де кажете некоја зашитта или слично.Фала однапред !

Луѓе, значи вака.Некој ми провали во акаунтот, праќа покани на некој будали и слично, сменив пасворд миљон пати и пак си влегува.Де кажете некоја зашитта или слично.Фала однапред !

Пробај скенирај со HitmanPro 3.6 верзијата само користи ја онаа втората опција за едно скенирање само тоа и види дали имаш некој процес што те јаде ;) и прати инфо за скенирањето

Избриши ги сите апликации на кои им имаш дозволено пристап до твоите податоци (https://www.facebook.com/settings?tab=applications), промени ја лозинката, постави безбедносно сурфање (https), вклучи ги известувањата при најава (сите работи можеш да ги направиш на овој линк https://www.facebook.com/settings?tab=security) и промени ја лозинката и тајното прашања на меилот што го користиш за логирање.

Демек безбедносно прашање која е работата на татко ти, јас ако ја пишам професијата, при најава тоа и ќе треба да го пишам, ќе ми се поставува прашање при најава?

Демек безбедносно прашање која е работата на татко ти, јас ако ја пишам професијата, при најава тоа и ќе треба да го пишам, ќе ми се поставува прашање при најава?
Не нема да ти го поставува тоа прашање, туку спротивното со тоа може да ресетираш лозинката и да го промениш и-мејлот... или доколку си ја забравил лозинката па да ресетираш тогаш се појавува тоа сигурносно прашање ...

Зошто на почетната страница не ми ги покажува сите постови од пријателите и кога идам на она најдоле повеќе активности тоа не работи?

Зошто на почетната страница не ми ги покажува сите постови од пријателите и кога идам на она најдоле повеќе активности тоа не работи?
Ќе се попрај...И мене така ми беше вчера!

Шо е финтава, сабајле ми беше вака..си идам дома сега, пак вака, ништо не реагира,се најавувам и воа ми го дава.
7qtwo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom