Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Побрзо сонцето ќе заборави да изгрее на еден ден отколку фејсбук да падне :pos: Мене ми е сеедно. Навистина многу го користам...ама слободно нека го турне некој (ако има таков маж) ич око нема да ми трепне ;)

Ќе летаат баеги луѓе од работа утре :D

У 08 саато уште рано на сабајле на фејсбук седат добро е, инаку сега работи:D

Леле паника еј меѓу луѓево, јас врска немав, отварам сабајлево насекаде општонародна паника....:pos:

Недај боже 24 сати + да нема фејс

Денешнава младина е ваква

Internet%2BAddicion%2B06.jpg

Битно е статус да се апдејтира без разлика во каква ситуација си

Internet%2BAddicion%2B02.jpg

Леле паника еј меѓу луѓево, јас врска немав, отварам сабајлево насекаде општонародна паника....:pos:

Среќа, ја мислев само ја сум од Марс падната овде, многу ми е криво кој не сум у тек со настаниве :pos::pos:.

Како да направам на гомново да не ми стигаат покани за настани од некој?? порано можеше, сеа неможам да најдам :cautious:
кој знае, го честам пиво. и мене тоа не ми успева.
кај мене се исклучени можностите за известување за настани, а настани идат.
Отвараш настан на кој што си поканет од спамерот (да го наречам), и стискаш доле пријави (лево доле, под листата на луѓе кои одат, можеби одат, се поканети). Во прозорчето што ќе се отвори, селектираш Ме вознемирува. Во следниот прозор што ќе се отвори, бираш ова:
Ignore all future invites from _______
This will remove this event and automatically ignore all future event invites from ______

Кликаш продолжи. Воала, нема повеќе покани од тој член! :) Чекам пиво. :D

кој знае, го честам пиво. и мене тоа не ми успева.
кај мене се исклучени можностите за известување за настани, а настани идат.

Постои можност да кога некој ќе ти испрати покана за настан да кликнеш на Х веднаш до поканата и да ги блокираш сите идни покани од таа личност, а вака за целосно блокирање од сите настани незнам дали има таква опција :)

на момент се израдував дека го снема фејлбуков ама ништо. кратко траела радоста.

ајде бе анонимуси бутнете го тој грд фејс не на 2 сааата туку на многу поголем периот. вечно благодарен ке ви бидам!

Јас не знам што толку ви пречи фејсбук,баш е корисен,само зависниците плачет,молет да го снемат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom