Facebook квиз

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Марио just took “Треба ли да постираш на форумот на кајгана во ЧДА во Facebook квиз?“ and the result is “Веднаш, и глеј да е офтопик...“

Законишта си се квизовиве, шо јадете говна:tv:

Најбоље ми беше еден квиз „Кој е твојот најомилен музичар“

1. Кој е твојот омилен жанр ?
2.Кој е твојот омилен пеач ?

И ти го дава тоа што си го заокружил на второто :pos:

Ке напраам квиз на ФБ,,, Дали ти се пие вода? и ке го квалификувам мегу предходно споменатите....:tapp:

најјаки се сеа квизојте сами шо си ги прат "How well do you know XXXXX XXX" ... живи глупости :tapp:

Со задоволство. Или не :/

Леле, напраиле некој „Колку си киселоводски?“ :pos: Живо сум засегната од исходот на тестов...

Frosina took the Каде у Драчево треба да излагаш? quiz and the result is Клуб Пикасо

Ова е најселското нешто у драчево...мора да си тежок џанак или да си сељак..Сакаш да видиш цури со фустани до гз и штикли одејки по калта од село драчево до населбата..сакаш да се начукаш ко стока.сакаш да ја видиш цела сељачана од зелениково до пинтија.пикасо ти е правото место

:pos2::pos2::pos2: Aaaa солзи ми течат од смеење.

А овој...

0a90b39fd15d7925894cb5889da2caad.jpg

ама кога ќе размислам... може вака и им треба на сите што се упорни со глупи квизови :)

Марио just took “Треба ли да постираш на форумот на кајгана во ЧДА во Facebook квиз?“ and the result is “Веднаш, и глеј да е офтопик...“

Туууу, не си офтопик :helou:

Уште едно... интересно квизче таман за тука:

6cec8755df43240410ae7ca8733274df.jpg

Уште едно... интересно квизче таман за тука:

6cec8755df43240410ae7ca8733274df.jpg

Само што го решавав и ми испадна дека имам страв од човек што оди накај мене со нож:nesum:. И имаше еден какво ќе биде твоето дете и ми испадна лихвар, пијаница и е**ч:vozbud:. Значи стварно квизовиве се атракција.

Оток се квизовиве.

Не е квиз ама сепак не ме остави рамнодушен поракава :pos2:

pozorenje svim korisnicima facebook-a. Facebook je u poslijedenje vrijeme postao prepopularan; mnogi korisnici se zale da je prespor. Istrazivanja su pokazala da su razlog tome mnogi ne-aktivni clanovi i s druge strane previse novih. Slat cemo ovu poruku da vidimo koji su korisnici aktivni a koji nisu. Ako si aktivan posalji poruku prema 15 korisnika upotrebljavajuci Copy+Paste da pokazes da si aktivan. Oni koji ne posalju poruku unutar 2 tjedna, korisnik ce bit trajno izbrisan

контакти уствари ми го праќаат ова, исплашени се :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom