Дрндалче
...никад не запира...
- Член од
- 11 јануари 2009
- Мислења
- 837
- Поени од реакции
- 338
преку Операта??? леле тешко се снаоѓам..... ипак фала...Симни Opera Mobile, а не Opera Mini![]()
преку Операта??? леле тешко се снаоѓам..... ипак фала...Симни Opera Mobile, а не Opera Mini![]()
Неможе, да е група лесно е можеш.. ама преку лајкувај не гледам опција да одлајкувашепа ќе си појдиш кај тоа што си лајкнал и лајкот ќе си го тргниш
Па имаш две Опери за мобилен, едната е Opera Mini а другата Opera Mobile.преку Операта??? леле тешко се снаоѓам..... ипак фала...
може бре не заебавај ме....Неможе, да е група лесно е можеш.. ама преку лајкувај не гледам опција да одлајкуваш![]()
имама само опера мини, башка FB и башка Tweeter ..... нема везе.... фала у секој случајПа имаш две Опери за мобилен, едната е Opera Mini а другата Opera Mobile.
Кај мене на пр. само на Opera Mobile ја имам опцијата да се чекирам а на другата Опера не![]()
Можат да те тагнуваат ама имаш опции да одобриш дали сакаш да ти излезе тагот кај тебе на ѕид.Има ли опција да не ме тагнуваат во пост?![]()
Како да направам така?Можат да те тагнуваат ама имаш опции да одобриш дали сакаш да ти излезе тагот кај тебе на ѕид.
https://www.facebook.com/settings/?tab=privacyКако да направам така?![]()
Ма бегај, што направија се испомешаа, на стариот полесно беше за подесување.
ОзначувањеМа бегај, што направија се испомешаа, на стариот полесно беше за подесување.
Privacy settings> How tags work > Edit settings> првата опција намести ја enable.Како да направам така?![]()