- Член од
- 29 август 2009
- Мислења
- 327
- Поени од реакции
- 23
Како може да го вратам стариот чат ? Пробав со тиегрупите на фб што беа актуелни ама не го вратив. Овој ептен ми е дисфункционален.
ти нема да го вратиш, туку само ќе инсталираш add-он за mozilla или екстензија за chrome.Како може да го вратам стариот чат ? Пробав со тиегрупите на фб што беа актуелни ама не го вратив. Овој ептен ми е дисфункционален.
Кај повеќе не излегуваат слики моментално (вклучувајќи ме и мене). Најверојатно се прави некоја промена, ќе се среди во скоро време.Кликнала братучедка ми на оние линковите - вируси што се на чет што ти доаѓа пораку у стил ,,има твои слики на линков''. Ми го заеба компјутерот сеа не ми лоадира слики на фејсбук и страв ми е да се логирам од мојот акаунт пошто сумљам дека краде информации вирусот. Некој ако знае да ми помогне како да го избришам и дали имал некој сличен проблем? Само да не мора формат да правам пошто пред 5 дена праев -.-
Се крчка timeline-от од утре, задутре ваљда сите ке го имаат.Кај повеќе не излегуваат слики моментално (вклучувајќи ме и мене). Најверојатно се прави некоја промена, ќе се среди во скоро време.
Ама и проблемов се појави одкако кликнала на линкот. Пред тоа бев јас пуштен се гледаа сликите. :/ Можеби и до фејсбукот е ама сумљам и дека може вирус да закачил компјутеров од оние сами што се праќаат на чет. Фала на одговорот у секој случај.Кај повеќе не излегуваат слики моментално (вклучувајќи ме и мене). Најверојатно се прави некоја промена, ќе се среди во скоро време.
Еве линк,од тука ќе можеш да го додадеш тоа,ама ова е само за на Chrome,ако ти треба за на Firefox,побарај на гугл и ќе најдеш..Офтопик :
Што е тоа шо ти пишува Екс-пријатели? Ја неам такво..
Ништо друже не ми помогна ова.ти нема да го вратиш, туку само ќе инсталираш add-он за mozilla или екстензија за chrome.
пробај тука...
Баш поради вакви работи ако би имале потреба од помош, како што споменав горе кога ја отворив темата највероватно не би претставувало проблем и никој не би го коштало ништо да стиснеме "report", бидејќи кога повеќе профили одеднаш пријават нешто моја претпоставка е дека би имало некоја побрза реакција од страна на надлежните на фејсбук.аха во ред , сега го видов
иначе и на мене ми се има случено нешто слично вака , па затоа те прашував
затоа што твоето пријателче забранило да му се гледаат пријателите, дури и заедничкитеЗошто на некои пријатели не ги покажува кои ни се заеднички пријатели?
Претплати се...И зошто е тоа претплати се?