После 00:00 мислам.Знае ли некој кога точно ќе го видиме "Timeline" ?
Сега?После 00:00 мислам.
мора да ги впишиш во search и така да ги бараш....Абе некој да ми каже знае ли како од овие луѓе кои те инспирираат , омилени спортисти итн итн , како да тргнам некој од нив ? пробувам секако нема опција ремув нема ништо :/
Не сум слушнал на некој да му го избришале засекогашшшЗнае некој после деактивирање, колку време можеш да си го вратиш акаунтот пред да ти го избришат форевер?
Значи ја сум нешо у заблуда океј, фалаНе сум слушнал на некој да му го избришале засекогашшш
14 дена.Знае некој после деактивирање, колку време можеш да си го вратиш акаунтот пред да ти го избришат форевер?
Знаев дека имам видено негде, само незнаев колку дена14 дена.
Инаку колку навистина се "брише" никој не знае. И порано демек можеше да бришеш слики, статуси и слични глупости од профилот но ете со timeline се вратија многу работи што сум ги избришал..
слушав дека ако го деактивираш профил дека ако не се логираш 2 недели ти го бришат профилот. а јас беа деактивиран од ноември 2010 до ако не се лажам некаде мај оваа годинаЗнае некој после деактивирање, колку време можеш да си го вратиш акаунтот пред да ти го избришат форевер?
И? си го врати после?слушав дека ако го деактивираш профил дека ако не се логираш 2 недели ти го бришат профилот. а јас беа деактивиран од ноември 2010 до ако не се лажам некаде мај оваа година
сеуште го користамИ? си го врати после?
ЕДИТ:
You have deactivated your Facebook account. You can reactivate your account at any time by logging into Facebook using your old login email and password. You will be able to use the site like you used to.
Ова ми стигна на мејл, значи може да се врати коа сакаш