Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
Го немам и јас, знам еден другар го имаше и видов кај него за што служи.. Од кај го нашол, не знам ..

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Абе некој да ми каже знае ли како од овие луѓе кои те инспирираат , омилени спортисти итн итн , како да тргнам некој од нив ? пробувам секако нема опција ремув нема ништо :/
мора да ги впишиш во search и така да ги бараш....
до пред некое време беше вака...ама се се смена со последново менување на фб

Г

Гучи

Гостин
Знае некој после деактивирање, колку време можеш да си го вратиш акаунтот пред да ти го избришат форевер? :D

M

Mr.InF3ction

Гостин
Знае некој после деактивирање, колку време можеш да си го вратиш акаунтот пред да ти го избришат форевер? :D
14 дена.

Инаку колку навистина се "брише" никој не знае. И порано демек можеше да бришеш слики, статуси и слични глупости од профилот но ете со timeline се вратија многу работи што сум ги избришал..

Г

Гучи

Гостин
14 дена.

Инаку колку навистина се "брише" никој не знае. И порано демек можеше да бришеш слики, статуси и слични глупости од профилот но ете со timeline се вратија многу работи што сум ги избришал..
Знаев дека имам видено негде, само незнаев колку дена :D

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
слушав дека ако го деактивираш профил дека ако не се логираш 2 недели ти го бришат профилот. а јас беа деактивиран од ноември 2010 до ако не се лажам некаде мај оваа година

Г

Гучи

Гостин
слушав дека ако го деактивираш профил дека ако не се логираш 2 недели ти го бришат профилот. а јас беа деактивиран од ноември 2010 до ако не се лажам некаде мај оваа година
И? си го врати после?

ЕДИТ:
You have deactivated your Facebook account. You can reactivate your account at any time by logging into Facebook using your old login email and password. You will be able to use the site like you used to.

Ова ми стигна на мејл, значи може да се врати коа сакаш ;)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
И? си го врати после?

ЕДИТ:
You have deactivated your Facebook account. You can reactivate your account at any time by logging into Facebook using your old login email and password. You will be able to use the site like you used to.

Ова ми стигна на мејл, значи може да се врати коа сакаш ;)
сеуште го користам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom