Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Како може да го вратам стариот чат ? Пробав со тиегрупите на фб што беа актуелни ама не го вратив. Овој ептен ми е дисфункционален.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Како може да го вратам стариот чат ? Пробав со тиегрупите на фб што беа актуелни ама не го вратив. Овој ептен ми е дисфункционален.
ти нема да го вратиш, туку само ќе инсталираш add-он за mozilla или екстензија за chrome.
пробај тука...

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Кликнала братучедка ми на оние линковите - вируси што се на чет што ти доаѓа пораку у стил ,,има твои слики на линков''. Ми го заеба компјутерот сеа не ми лоадира слики на фејсбук и страв ми е да се логирам од мојот акаунт пошто сумљам дека краде информации вирусот. Некој ако знае да ми помогне како да го избришам и дали имал некој сличен проблем? Само да не мора формат да правам пошто пред 5 дена праев -.-

K

kalimer0

Гостин
Кликнала братучедка ми на оние линковите - вируси што се на чет што ти доаѓа пораку у стил ,,има твои слики на линков''. Ми го заеба компјутерот сеа не ми лоадира слики на фејсбук и страв ми е да се логирам од мојот акаунт пошто сумљам дека краде информации вирусот. Некој ако знае да ми помогне како да го избришам и дали имал некој сличен проблем? Само да не мора формат да правам пошто пред 5 дена праев -.-
Кај повеќе не излегуваат слики моментално (вклучувајќи ме и мене). Најверојатно се прави некоја промена, ќе се среди во скоро време.
За тоа што го направила братучеда ти, избриши ги кешот и колачињата...

Г

Гучи

Гостин
Кај повеќе не излегуваат слики моментално (вклучувајќи ме и мене). Најверојатно се прави некоја промена, ќе се среди во скоро време.
Се крчка timeline-от ;) од утре, задутре ваљда сите ке го имаат.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Ама и проблемов се појави одкако кликнала на линкот. Пред тоа бев јас пуштен се гледаа сликите. :/ Можеби и до фејсбукот е ама сумљам и дека може вирус да закачил компјутеров од оние сами што се праќаат на чет. Фала на одговорот у секој случај. :)

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
--- надополнето: Oct 5, 2011 12:35 AM ---
Офтопик :
Што е тоа шо ти пишува Екс-пријатели? o_O Ја неам такво..
Еве линк,од тука ќе можеш да го додадеш тоа,ама ова е само за на Chrome,ако ти треба за на Firefox,побарај на гугл и ќе најдеш..
http://www.unfriendfinder.com/chrome
--- надополнето: Oct 5, 2011 12:37 AM ---
Еве и за Firefox http://www.unfriendfinder.com/firefox

Член од
27 септември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
аха во ред , сега го видов
иначе и на мене ми се има случено нешто слично вака , па затоа те прашував :)
Баш поради вакви работи ако би имале потреба од помош, како што споменав горе кога ја отворив темата највероватно не би претставувало проблем и никој не би го коштало ништо да стиснеме "report", бидејќи кога повеќе профили одеднаш пријават нешто моја претпоставка е дека би имало некоја побрза реакција од страна на надлежните на фејсбук. :)

Член од
13 септември 2010
Мислења
114
Поени од реакции
2
Зошто на некои пријатели не ги покажува кои ни се заеднички пријатели?
И зошто е тоа претплати се?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Зошто на некои пријатели не ги покажува кои ни се заеднички пријатели?
затоа што твоето пријателче забранило да му се гледаат пријателите, дури и заедничките :)
И зошто е тоа претплати се?
Претплати се...
ти на некој начин си веќе претплатен на профилите од твоите пријатели.
е сега ова претплати се ти е можност да се претплатиш на нечиј facebook профил доколку сопственикот дозволил претплати. Доколку сопственикот на профилот дозволил претплата тогаш ти (иако не си му пријател) можеш да се претплатиш и да коментираш на постови, фотографи (доколку сопственикот на профилот не го ограничил приватноста на својот профил).
јас сеуште не го користам таа услуга на Facebook зашто ја сметам како закана за мојата приватност. Моите постови можат да ги видат само моите пријатели. Не сакам некој 'падобранец' да пишува што сака по мојот профил :)

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
може да сте одговори ли али не сум видел ако може некој да ме цитира како да ги азбрисам пораките сто заостануваат од разговорот али од еднаш не една по една и дали мозе да се исклучи овааа глупава опција разговорот да останува во пораки ви благодарм однапред

R

Roten 96

Гостин
Вака да прашам..значи користам Опера и сега го имам и Google Chrome ама само на chrome можам да објавувам песни на фб на Опера не може не се појавува песната . До што ке да е проблемот до Опера или нешто друго да нема што треба да штракнам или слично. :)

R

Roten 96

Гостин
Како да ги сокријам профил фотографиите да не можат пријателите да ми ги гледат ? :)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
780
Поени од реакции
385
Како да направам пораките што ми идат на ФБ да ми стигаат на мобилен? На т-мобиле сум. Порано еднаш пробав ама тој кодот за потврда не ми стигнуваше на мобилен. :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom