Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Не ми се верува што најдов ... бидејќи сите ми викаат дека сум онлајн, а ја уствари никогаш не сум почнав да пребарувам по апликацииве да видам некоја да не има пристап до чатот. Zynga Game Bar имаше пристап до моите пораки, во инбокс што ми се ... access inbox messages пишуваше. Така да сите што сте имале некогаш Zynga Game Bar одете во Account Settings - Application Settings и најдете Zynga Game Bar

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Веќе 2-3 дена не можам да го користам четот. Ми пишува: Разговор уклучени 0, а од левата страна кај тие што свети дека се уклучени пишува дека се од мобилен. Направив листи со пријатели, и тоа не биваше. Пробав да го управам четот на хром и мозила (на линукс), и на хром, мозила, ие, опера на виндовс и пак е исто. Што му е маката?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Како се инсталира камера за Чат на фејсбук?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Go formatirav komp, i sega ne mozam da se logiram na FB zasto ne mi go prepoznava komp. Koga probav das e logiram so pass mi go dava ova

Log in from a recognized computer

You are being asked to enter a security code frequently — this may be because your cookies are being erased by your browser settings. You can turn off ‘private browsing’ or change you browser settings by following the instructions here.

You currently have no phone listed on your account. Please log in from a recognized device to regain access to your account.
Once you regain access, we recommend adding a new phone or disabling the login approvals feature.
Other options:

Г

Гучи

Гостин
Go formatirav komp, i sega ne mozam da se logiram na FB zasto ne mi go prepoznava komp. Koga probav das e logiram so pass mi go dava ova

Log in from a recognized computer

You are being asked to enter a security code frequently — this may be because your cookies are being erased by your browser settings. You can turn off ‘private browsing’ or change you browser settings by following the instructions here.

You currently have no phone listed on your account. Please log in from a recognized device to regain access to your account.
Once you regain access, we recommend adding a new phone or disabling the login approvals feature.
Other options:
Проба да ги следиш инструкциите?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Da ama nema instrukcii za chrome, a baska jas imam vo privatni setinzi staveno mob a mi vika deka nemam staveno.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Веќе 2-3 дена не можам да го користам четот. Ми пишува: Разговор уклучени 0, а од левата страна кај тие што свети дека се уклучени пишува дека се од мобилен. Направив листи со пријатели, и тоа не биваше. Пробав да го управам четот на хром и мозила (на линукс), и на хром, мозила, ие, опера на виндовс и пак е исто. Што му е маката?
Некој?

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Да додадам дека и од друг компјутер се вклучив и кај мене пак зезаше четот а кај другата личност не.

Член од
23 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Imam eden problem.Koga se najavuvam na fb i koga ke vlezam samiot fb me dava online, a sum isklucen od chat.Go zabelezuvam toa i kaj odredeni drugi prijateli.Nonstop online-ofline gi dava.Dali postoi nacin da se resi nekako ova?Cesto se slucuva da mi pisat luge koga jas mislam deka ne sum pusten na chat...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дечки, да не знаете дали има некое ограничување за праќање на Покани за пријателство?
Ме блокираа на 30 дена, неможам ни пораки да им праќам на тие што не ми се во пријатели а ниту Покана за пријателство. А пред тоа праќав ама не на повеќе од 5-6.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Ајде бе јас сега нова тема ќе направам

Се откажвам од Твитер.

Сватив дека твитер е тапа и дека јас можам подобра социјална мрежа да направам. Само ми треба тим. Кој е со мене?

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Дечки, да не знаете дали има некое ограничување за праќање на Покани за пријателство?
Ме блокираа на 30 дена, неможам ни пораки да им праќам на тие што не ми се во пријатели а ниту Покана за пријателство. А пред тоа праќав ама не на повеќе од 5-6.
Те блокирале оти наеднаш си почнал да пракаш многу понуди за пријателство !! и на едно другарче така му направија !! ама незнам прво беше казна 1 ден , па 2 недела и после на месец беше !! така мислам дека беше !! :)
--- надополнето: Aug 24, 2011 7:50 PM ---
Иначе и ја едно прашање како да го деактивирам профилот ама после да можам да го вратам !! оти глеам сменето е сеа нешто !! не е исто како на видеово глеајте на 21 секунда !! не е исто и сеа неможам да се снјадма !! :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Те блокирале оти наеднаш си почнал да пракаш многу понуди за пријателство !! и на едно другарче така му направија !! ама незнам прво беше казна 1 ден , па 2 недела и после на месец беше !! така мислам дека беше !! :)
--- надополнето: Aug 24, 2011 7:50 PM ---
Иначе и ја едно прашање како да го деактивирам профилот ама после да можам да го вратам !! оти глеам сменето е сеа нешто !! не е исто како на видеово глеајте на 21 секунда !! не е исто и сеа неможам да се снјадма !! :)
Што не ти е јасно? Сега имаш од лева страна General, Security, Applications итн. Идеш во Security и најдоле имаш Deactivate

Kajgana Shop

На врв Bottom