Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

A

Auditore

Гостин
Нема ништо променето, грешка да не си !?
Не сум грешка, ќе ти се апдејтира овие денови, кај мене секогаш прво се апдејтира, така беше и за новиот чат, и за ова сега, кај некои па никогаш, чудна работа е фејсов.

М

Мартин`

Гостин
Не сум грешка, ќе ти се апдејтира овие денови, кај мене секогаш прво се апдејтира, така беше и за новиот чат, и за ова сега, кај некои па никогаш, чудна работа е фејсов.
Ај да се надеваме дека е така, зошто новиов чат беше тиња

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Дај некој нека ми каже дали може да се врати стариот чет што беше.. Ептен ми е глупо вака, во инбокс да ми стига се што пишувам на чет со пријателите..

Фала.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Дај некој нека ми каже дали може да се врати стариот чет што беше.. Ептен ми е глупо вака, во инбокс да ми стига се што пишувам на чет со пријателите..

Фала.
http://www.facebook.com/presence/popout.php
Ова ако ти врши работа. Има некои додатоци што се инсталираат и демек ке се врати стариот чет ама прашање колку се сигурни додатоците.
--- надополнето: Aug 2, 2011 12:23 AM ---
Едит: Имам линк до еден додаток ама не знам колку е сигурен. Ако сакаш пиши пп и ке ти го пратам

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
Дали сакате ние кајганџистите да се откажеме од то фејсбукот и да си направиме наша страна како фејсбук.Барем то лесно е.Јас можам да направам ама ми треба и помош малце.Ке се откажиме и ќе си направиме страна таму ќе се регистрираме и исто ко на фејсбук.Ќе имаме чат,ќе можиме да објавуваме статуси,слики мислам дека на профил лајк ќе можиме да маниме,коментари да оставаме.Тоа е лесна работа за правење ама луѓе дали ќе има.Да ме подржат.Затоа Ќе ја направиме таа страна и еве со кајгана да соработуваме и да се крениме тро.Ако сакате пишете оставајте коментари.Знам дека ова е луда идеја ама ако има Македонци заинтересирани одма ќе ја оствариме оваа идеја.Ајде Македончиња да направиме нешто ШЕМА.
Еве ви и скајп од мене ако сакате и таму можиме да зборниме за ова работа

Kajgana Shop

На врв Bottom