Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Го видов ова ама тешко дека ќе заврши работа со оглед на тоа дека неможе да се логира од неговиот профил.
Ај ова
  1. Go to the Facebook login page and click Forgot your password?
  2. Fill out the form to identify your account.
  3. Look at the list of email addresses listed on your account. If you don't have access to any of these, click the No longer have access to these? link.
  4. Follow the directions provided to answer your security question or get help from friends, if you see these options, or contact your email service provider.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Како да го средам фонтот на фејсбуков

премногу е ситен и чуден, на другиот компјутер не ми е ваков

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Како да го средам фонтот на фејсбуков

премногу е ситен и чуден, на другиот компјутер не ми е ваков

десен клик на десктоп, personalize>display>adjust cleartype text.намести си како најубаво ти изгледа.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
десен клик на десктоп, personalize>display>adjust cleartype text.намести си како најубаво ти изгледа.
Ама десктопот ми е топ, и кајганава е супер, али фејсбук и скајп ми се малце пореметени :/

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Ама десктопот ми е топ, и кајганава е супер, али фејсбук и скајп ми се малце пореметени :/
во фајрфокс ќе идеш options>content и или на ова тука ќе го смениш фонтот(помал/поголем би требало да среди)

ако пак ти е све преку ..., http://code.google.com/p/gdipp/downloads/list

избери 32бит/64 од бетата, инсталирај.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Од кога го форматирав Windows-oт веќе не ми стигаат нотификации на ФБ т.е кога сум сеа на Каjгана и доколку некоj ми пише на чет, во табот не пишува „тоj и тоj ти прати порака“ и да трепка него нема ништо. И некако покасно стига све пр. некоj ќе лаjкне нешто и тоа у нотификациjа горе стига по 1-2 мин. Дали е до новиот Firefox или нешто до самиот FB?

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
moze li nekoj da mi kaze zosto na nekoi sliki vo dolniot desen agol imam zanak deka se zakluceni

TheShadow

Yeah Buddy.... Light Weight!!
Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Има ли некој програм или шо и да е да можам се да си избришам од Timeline се од раѓање па до сеа сите објави и тие лајкувања и такви shits... Дај кажете како е возможно тоа ?

В

влијателен

Гостин

TheShadow

Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Како мислиш да го избришам профилот... тоа значи дека после тоа треба да направам нов или што ??
Твое е после тоа дали ќе направиш нов или не :) Објава по објава, слика по слика нема шанси се' да избришеш, единствена опција ти е да го избришеш трајно профилот.

TheShadow

Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Барем да имаше некоја опција да може да се забрани др да ми гледаат во ѕидот....

В

влијателен

Гостин
Како мислиш да го избришам профилот... тоа значи дека после тоа треба да направам нов или што ??
Па не гледам причина зошто да бришеш сѐ и да го зачуваш профилот. Избриши го целосно. Потоа ако ти треба, направи нов.

Ако сакаш можеш да избришеш сѐ едно по едно, ама ќе ти одземе многу време.
Имаше порано скрипти за бришење одеднаш, ама не работеа како што треба.
Провери на userscripts.com. edit Проверив, нема ништо сега

Можеби ова ќе ти помогне http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57324436-285/how-to-delete-all-your-facebook-posts-and-comments/, ама мислам дека не работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom