Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Го видов ова ама тешко дека ќе заврши работа со оглед на тоа дека неможе да се логира од неговиот профил.

Ај ова
  1. Go to the Facebook login page and click Forgot your password?
  2. Fill out the form to identify your account.
  3. Look at the list of email addresses listed on your account. If you don't have access to any of these, click the No longer have access to these? link.
  4. Follow the directions provided to answer your security question or get help from friends, if you see these options, or contact your email service provider.

Како да го средам фонтот на фејсбуков
1z6z8mf.png

премногу е ситен и чуден, на другиот компјутер не ми е ваков

Како да го средам фонтот на фејсбуков
1z6z8mf.png

премногу е ситен и чуден, на другиот компјутер не ми е ваков

десен клик на десктоп, personalize>display>adjust cleartype text.намести си како најубаво ти изгледа.

десен клик на десктоп, personalize>display>adjust cleartype text.намести си како најубаво ти изгледа.

Ама десктопот ми е топ, и кајганава е супер, али фејсбук и скајп ми се малце пореметени :/

Ама десктопот ми е топ, и кајганава е супер, али фејсбук и скајп ми се малце пореметени :/

во фајрфокс ќе идеш options>content и или на ова тука ќе го смениш фонтот(помал/поголем би требало да среди)

ако пак ти е све преку ..., http://code.google.com/p/gdipp/downloads/list

избери 32бит/64 од бетата, инсталирај.

Од кога го форматирав Windows-oт веќе не ми стигаат нотификации на ФБ т.е кога сум сеа на Каjгана и доколку некоj ми пише на чет, во табот не пишува „тоj и тоj ти прати порака“ и да трепка него нема ништо. И некако покасно стига све пр. некоj ќе лаjкне нешто и тоа у нотификациjа горе стига по 1-2 мин. Дали е до новиот Firefox или нешто до самиот FB?

moze li nekoj da mi kaze zosto na nekoi sliki vo dolniot desen agol imam zanak deka se zakluceni

Има ли некој програм или шо и да е да можам се да си избришам од Timeline се од раѓање па до сеа сите објави и тие лајкувања и такви shits... Дај кажете како е возможно тоа ?

Како мислиш да го избришам профилот... тоа значи дека после тоа треба да направам нов или што ??

Твое е после тоа дали ќе направиш нов или не :) Објава по објава, слика по слика нема шанси се' да избришеш, единствена опција ти е да го избришеш трајно профилот.

Барем да имаше некоја опција да може да се забрани др да ми гледаат во ѕидот....

Како мислиш да го избришам профилот... тоа значи дека после тоа треба да направам нов или што ??
Па не гледам причина зошто да бришеш сѐ и да го зачуваш профилот. Избриши го целосно. Потоа ако ти треба, направи нов.

Ако сакаш можеш да избришеш сѐ едно по едно, ама ќе ти одземе многу време.
Имаше порано скрипти за бришење одеднаш, ама не работеа како што треба.
Провери на userscripts.com. edit Проверив, нема ништо сега

Можеби ова ќе ти помогне http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57324436-285/how-to-delete-all-your-facebook-posts-and-comments/, ама мислам дека не работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom