FACEBOOK - корисен или губење време?

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
губење време и оглупување

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
И корисен и глупав.
Повеќе се користи за глупави работи, а корисните (кои треба да ја дадат вистинската намена за Фејсбукот) се игнорираат.
Затоа се помалку и помалку одам на ФБ, а за комуникација Скајп ми е незаменлив. :tv:

Член од
29 август 2008
Мислења
255
Поени од реакции
23
Фејсбук ми го растури бракот.......
Сакам да влијаам на луѓето да размислат малку кога ги користат социјалните мрежи од типот на Фејсбук зошто неговото влијание во животот на обичните смртници игра голема улога во начинот на размислување и на однесување,.. за приватноста и да не зборуваме.
Дури сега откако го "деактивирав" профилот (намерно е во наводници затоа што е прашање дали тој воопшто е деактивиран) сватив колку тој влијае на мене како личност и колку сум станал хронично зависен од него. Се беше добро до оној момент кога на тој посран Фејсбук не ја сретнав мојата бивша девојка со која сме имале убави моменти и која ја додадов за пријател на мојот профил. Пишувавме некое време се додека тоа не го примети мојата жена. Оттогаш Фејсбук за мене стана кошмар а и животот по дома исто така.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Фејсбук го користам за да фаќам сеир скришно :icon_lol: Си гледам колку си е глуп народот и си се смеам.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
знае ли некој како се брише профил на фејсбук(не деактивација)

Edit: Го избришав :)

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
знае ли некој како се брише профил на фејсбук(не деактивација)

Edit: Го избришав :)
А проба да се логираш со твојот јузернејм и пасворд?! И ја мислев дека сум го избришал, ама и со деактивиран се помирив. Башка и слично е, само шо сеа моеш да го вратиш.:jaj:

Член од
10 јануари 2010
Мислења
113
Поени од реакции
56
Facebook...па не е нешто посебно...да отепаш досада:) а тие квизовите,групите и шознам шо друго,стварно преку *** ми се дојдени :nenene:

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
А проба да се логираш со твојот јузернејм и пасворд?! И ја мислев дека сум го избришал, ама и со деактивиран се помирив. Башка и слично е, само шо сеа моеш да го вратиш.:jaj:
Всушност постојат 2 опции, деактивација - која ти го деактивира профилот додека не се логираш пак, и целосно бришење (оваа опција е воведена од кога се крена голема паника во јавноста дека неможе да се избрише профилот) кое најпрвин ти го деактивира профилот, и доколку не се логираш во рок од 2 недели (14 дена) целосно ти го брише профилот... :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Се брише ли ова срање бе?

Kajgana Shop

На врв Bottom