Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова му доаѓа како кај нас да пеат нешто од Ѓорѓи Крстевски послем победа.
Моментално на многу екипи би им легнала песнава.
Леле Вернер во Темза ќе се фрли
Убаво вика Змејски во нивни фан клуб, кој дојде во Челзи пропадна како жетонЛеле Вернер во Темза ќе се фрли
Убаво вика Змејски во нивни фан клуб, кој дојде во Челзи пропадна како жетонОк парафразирам, ама таа е поентата!
Јок море! Муабетот се надоврза на голот што го примивте.Што му недостасуваше на мечов? Промаши, промаши. Сам го изнуди. Ќе беше убаво да погодеше, јебига.
Асистираше за првиот гол, двапати одлично го извади Пулишиќ во гол-шанса, како за секнд страјкер играше сосема солидно.
Ама ,,Трол фудбал" муабети се храна, разбирам.
Не бе, искоментирав така зошто нема среќа гол да даде што би се рекло иначе Вернер ако не се труди, не знам кој...Што му недостасуваше на мечов? Промаши, промаши. Сам го изнуди. Ќе беше убаво да погодеше, јебига.
Асистираше за првиот гол, двапати одлично го извади Пулишиќ во гол-шанса, како за секнд страјкер играше сосема солидно.
Ама ,,Трол фудбал" муабети се храна, разбирам.
Не бе, искоментирав така зошто нема среќа гол да даде што би се рекло иначе Вернер ако не се труди, не знам кој...