FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Штом мислењата имаат доста смајлиња - читај меѓу редови. [emoji846]

За жал, за сега само шеги на своја сметка (Man Utd) можат да ни помогнат... to look on the bright side of (football) life.

Штом мислењата имаат доста смајлиња - читај меѓу редови. [emoji846]

За жал, за сега само шеги на своја сметка (Man Utd) можат да ни помогнат... to look on the bright side of life.
Друже ти ако живееш во зграда треба да погледнеш накај терасата и да се џитнеш надоле.

Друже ти ако живееш во зграда треба да погледнеш накај терасата и да се џитнеш надоле.
Бесплатно делење совети на форумџии е во друга форум тема.

Тука се дискутира за фудбал. [emoji460]

5ca8f7d1b79cdc6d17d2bdd7da7b953f.png
377ec7688edbd44c865a804c6767907b.png

Иначе овај Хари Вилсон е играч на Ливерпул а [emoji16]
Па шо сторе исти се бе, @blanco за Дерби сум од денес да знајш [emoji13][emoji38]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Што е со петката?
Пишав и во ПЛ темата, секаков сеир разбирам само тоа тешко. Било кој екс или позајмица фудбалер од Ливерпул да даде гол на Јунајтед, покажува 5, дека имаат 5 титули ЛШ. Нешто како come back when you've won 18 ама втор дел. Ако ме прашаш мене доста ретардирано ама тие си знаат :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Пишав и во ПЛ темата, секаков сеир разбирам само тоа тешко. Било кој екс или позајмица фудбалер од Ливерпул да даде гол на Јунајтед, покажува 5, дека имаат 5 титули ЛШ. Нешто како come back when you've won 18 ама втор дел. Ако ме прашаш мене доста ретардирано ама тие си знаат :D

Хери е во Ливерпул од 2005та година, не е баш „било кој“ зошто ривалството му има големо значење.[DOUBLEPOST=1537951528][/DOUBLEPOST]
Имаш осетено какво е чувството да освоиш ПЛ? :/
Го осеќаш очајот, така? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom