FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е озбилно мислење? :icon_mrgr:
Може ќе имаше некаква тежина доколку не успееа да освојат ЛШ понатаму, ама вака тоа е скоро заборавено. Јас повеќе мислам на голот на Гарсија, на полуфиналето со Барса. Не гледам како може Јунајтед да ми е крив за тоа што Тери се лизнал при изведување пенал :D

Хејтот спрема Јунајтед кај сите нас (не само за Челзи, туку и другиве) е дојден примарно поради фан базата, нема до толку удел што и да се случувало на терен. Кај другите може да е и успехот, ама кај нас потешко. Јас од кога следам фудбал, се имам радувано на повеќе трофеи од било кој друг клуб во Англија :toe:

@ElNinho

Овај и каралонцкат ги заебал. :D

Ако може мала помош, ми недостига некоја екипа во првите четири, ама никако не ми текнува која.

tabela.jpg

gif-rudiger-dancing-180519.gif

сеа излезе купов битен дека е хахаха

Sent from my iPhone using Tapatalk

хахахахах

абе фа купот ти е најстаро фудбалско натпреварување, се натпреваруваат екипи од 10ти ранг за да го освојат, само на Кајгана е небитен куп

и да.. утре другиден кога ќе се мерат Јунајтед против Ливерпул кој е потрофеен клуб, можеби ќе се најди некој што ќе си го мери со пласмани во Лига на Шампиони

mnogu e ne fer vakvi raboti, posebno ko ce ne mozis da ignoriras moderatori kade sto sirat kancerogeni postovi :(

Ако може мала помош, ми недостига некоја екипа во првите четири, ама никако не ми текнува која.

Прегледај го приврзокот 190970
Koja greotalica si ti. Ne sum videl podgreota post u zadnjve mesec dena na kajgana od ovoj.

Ama ako peer, uzhivaj... Greotalicite gi zhalat, ne si ti nishto kriv. Da ti go bapne Dzaferi Talat.

Puknal kondomot i si izlegol, jebi ga peer, toa e, morash da zhiveesh nekako.

0 tituli.

UCL - Knocked out by Sevilla
26bd.png
⚽️

LEAGUE CUP - Knocked out by Bristol City
26bd.png
⚽️

Premier League - Finished 19 points behind the champions
26bd.png
⚽️

Fa Cup - beat by Chelsea
26bd.png
⚽️

£181 Million spent on transfers throughout the 2017/18 Season

32855836_1932563630139430_4513671050801709056_n.jpg

33027885_1933198616742598_252722747644313600_n.png

Uzhivaj vo nok daunot gnidule.

Eve ti edna pesnichka, poque si retard na primer?

Koj e kriv za toa sho si retard na primer? UNICEF? UEFA? NATO?

Последно уредено:
Честитки за освојување на ФА купот, челзиевци!

И двата тима - слаби.
Го искористивте тоа што го имавте, а ние како и многупати годинава, не знаевме да погодиме оквир на гол, а не пак нешто повеќе.

Better luck next time...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom