Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да добие казна Агуеро, баш сега потврдија, сосема исправно, го делам твоето мислење, напротив, казни треба да има за овие што ем ќе улетаат ем одат кај противнички фудбалери. Казна треба да има во случајов само за Пеп зошто се подалеку ја поместува границата на конфронтации со противнички менаџери и играчи.Чекајте малце, навивач улетуе на терен додека има играчи, и играчот добива/ќе добие бан?!
Јас колку што пратам фудбал, знам дека најстрого е забрането улетување на терен од страна на фанови. Тоа кај нас на градски маме им ебаваат ко ќе тргне некој да улета, не па ваму. Значи чоеков шо го глеам на клипов (не ја гледав утакмицата) можел комотно нож да му збрца на Агуеро, како тоа он треба да добие бан, ако може некој да појасни. tnx
Чекајте малце, навивач улетуе на терен додека има играчи, и играчот добива/ќе добие бан?!
Јас колку што пратам фудбал, знам дека најстрого е забрането улетување на терен од страна на фанови. Тоа кај нас на градски маме им ебаваат ко ќе тргне некој да улета, не па ваму. Значи чоеков шо го глеам на клипов (не ја гледав утакмицата) можел комотно нож да му збрца на Агуеро, како тоа он треба да добие бан, ако може некој да појасни. tnx
Се запрепастив од клипот со Агуеро, и муабетите дека наводно он треба да добие бан, добро што нема да го казнат.Нема да добие казна Агуеро, баш сега потврдија, сосема исправно, го делам твоето мислење, напротив, казни треба да има за овие што ем ќе улетаат ем одат кај противнички фудбалери. Казна треба да има во случајов само за Пеп зошто се подалеку ја поместува границата на конфронтации со противнички менаџери и играчи.
Црвен бе,каков жут [emoji28]Се запрепастив од клипот со Агуеро, и муабетите дека наводно он треба да добие бан, добро што нема да го казнат.
Тоа со Пеп си е друго, не ни навлагам, нека го казнат, не е он шеф таму.
Судијава еј, ѕвер, кај му текна жут да извади.
Грешка у куцање, мозоков се излажал ради дреч жутион дрес на судијанаЦрвен бе,каков жут [emoji28]
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Не му е првпат му ебам шиптарот глуп. Секоја божја утакмица е истовоНе му е срам ко штопер за ваква дуел игра фаул да бара?
Што ќе игра у Арсенал, два паса не сврзаа. Веќе 5 минути како Сити си подаваат низ цел терен.Од тоа што го имав гледано од Обамејанг во Борусија Д. имав заклучок дека е шпиц кој сака да игра со топка и да дрибла. Од овие неколку натпревари што го имам гледано во Арсенал сосема спротивно, класичен фокс ин д бокс шпиц. Незнам дали јас сум ги помешал апчињата или овој ја сменил својата игра.