FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Јас само кажав дека Ливерпул некогаш бил најголем англиски клуб, а што и како си заклучил ти од муабетов, не знам. :D

:kuracc:

Билдам мислења. Да дојдам до 6.000 и да се пензионирам на раат :D

Таман помислив еве освежување за подфорумов, ти пак за пензија збориш. :confused:

Имаш/те можност да ме провоцирате тука уште некој ден, два-три. :icon_mrgr: После ќе морам надвор од форумов да барам начини да си објаснам колку ми ослабел духовниот живот :D

Имаш/те можност да ме провоцирате тука уште некој ден, два-три. :icon_mrgr: После ќе морам надвор од форумов да барам начини да си објаснам колку ми ослабел духовниот живот :D
Да ти организираме бар една опроштална утакмица... или евентуално пиво, ако и тебе те боли грбот, како една 10ка на една екипа што неколку пати ја спомнавме погоре. :P

Дојде, еве пак ја донесе оваа форава со аватарите :D, ќе ги насска дежурните SJWs од форумов за горенаведеното и ќе го снема :D

Кога е отворена темава, Ливерпул го освои. Пред нашата ера. На пенали против Кардиf, Хитон кога бранеше.
Антика.
у пичку материну :D
Бре помислив према аватаров Џонтра збори за Антика, он од Антика само знае за крчмата Антика у Кисела Вода.:pos:

Мислев дека е Џонтра додека не видов дека се бори за 6000 мислења, а знам дека тој во еден ден стига до толку :icon_mrgr:

А ја кога го прочитав мислењето дека билдал мислења одма ѕирнав кај мислењата и гледам 5700 и кусур мислења, викам кај бе Џонтра толку малку има секој ден по 6000 пишува е не па вкупно толку да има. И не погледнав во никот никако него требаше прво Фросе да ја прочитам за да сконтам што се десило. :facepalm: :pos:

12 саати со ваков аватар, и примив над 1,200 пораки со понуди за рандеву од атрактивни девојки. Најголем дел од нив се нудат и за без пари. Иако од нив се фејк профили, сепак, годи понудата.

99% од нив ми пишаа „еј, нема везе, заеби“, откако го прочитаа никот и сфатија дека на погрешен член пишале :(

Он-топик, ждребот за купот беше закажан за денес од 5, да оди во живо на твитер како прв фудбалски евент стриман ексклузивно на твитер. Во 5:30 официјално рекоа дека го одложуваат за во 6 поради некои технички проблеми.

Сега е 6:18...

Пак ќе ги местат најтешките на Свонси :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom