FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не се деси чудо и Сити да јс вртат, ете им ГОЛЕМА шанса на Арсенал да земат конечно титула.

Па дерби утакмица е, очекувано.

Пиштолџии, ви се насмевнува еден трофеј у купов!
Ако заврши вака Сити, 1.35 дека го земате :)

Зашто го извади мекманаман баш ги дриблаше им идеше на живци а сеа тоа се бара

Браво за Виган ептеееен ми е мерак. Од друга страна пак се отвара огромна можност за Арсенал конечно да освои некој трофеј. Ако по некоја случајност Арсенал не влезе во финалето двата финалисти ќе играат ЛЕ до година или само победникот ?

Инаку у секој случај сега знаеме дека седмо пласираниот од лига не иде у Лига Европа.

Ми текна голот на Тиоте, иста ситуација. ама за сите различно..
Да де, и мене ми беше таа поента. Скроз иста ситуација. Лескот во офсајд, очигледно е дека влијае на видното поле на голманот, ама тоа е тоа...Сити прави пресврт тука, нема да им е прв пат (и против Вотфорд мислам исто беше).

Браво за Виган ептеееен ми е мерак. Од друга страна пак се отвара огромна можност за Арсенал конечно да освои некој трофеј. Ако по некоја случајност Арсенал не влезе во финалето двата финалисти ќе играат ЛЕ до година или само победникот ?
Сепак Арсенал е ова, успеаа од Бирмингем за 15 мин да изгубат на Вембли :D и да почекаме да заврши оваа секако.

Не викам дека ќе освои Арсенал титула, ме интересираше како идат местата во Европа од куповиве :D

Само победникот.

ајде нафташи бе
Форца Виган ( ако примат гол ќе се замоутепа) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom