Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Сити не.Лескот не беше во офсајд?
Ми текна голот на Тиоте, иста ситуација. ама за сите различно..За Сити не.
Да де, и мене ми беше таа поента. Скроз иста ситуација. Лескот во офсајд, очигледно е дека влијае на видното поле на голманот, ама тоа е тоа...Сити прави пресврт тука, нема да им е прв пат (и против Вотфорд мислам исто беше).Ми текна голот на Тиоте, иста ситуација. ама за сите различно..
Сепак Арсенал е ова, успеаа од Бирмингем за 15 мин да изгубат на ВемблиБраво за Виган ептеееен ми е мерак. Од друга страна пак се отвара огромна можност за Арсенал конечно да освои некој трофеј. Ако по некоја случајност Арсенал не влезе во финалето двата финалисти ќе играат ЛЕ до година или само победникот ?
Само победникот.Браво за Виган ептеееен ми е мерак. Од друга страна пак се отвара огромна можност за Арсенал конечно да освои некој трофеј. Ако по некоја случајност Арсенал не влезе во финалето двата финалисти ќе играат ЛЕ до година или само победникот ?
Тука мислам дека се двата тима што играат во финалето. Во Лига Куп само победникот.Само победникот.