FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Да има натпревар за неспособност во шутирање на пенали Јунајтед ќе бидат толку неспособни што второ место ќе завршат.

Полоши пенали од овие само на афричкиот куп, финалето кога беше, само што тогаш обратно, голманите беа лоши и до 9 некаде стигнаа. Честитки Родаст :D

ВИТО МАНОНЕ!!!!! ОДИМЕ ВО ЕВРОПА!

Мора да го освојат купот за да одат. Тој што губи во финале не оди, без разлика дали го освоил тим кој веќе ќе има обезбедено пласман.

Иначе честито за подржувачите на Сандерленд. Манчестер не заслужи да помине. Не изиграа ништо цела утакмица, тренерот им немаше муда да нападне и да го реши мечот и ради пичкарската игра на Јунајтед, немаше да биде фер тие да поминат. Поздрав.

Мата сега ќе отиде во Јунајтед бидејќи од секогаш му било сон да не игра во купови и да се бори за Лига Европа.

Ахахаха кои ботови.

Демек не не тролајте прошла недела, има повратно коло. Ахахаха

Всушност - Сандерленд = Виган. Ќе победат во куп финале против Сити и ќе отпаднат од лига после. :D

Не испаѓаме бе, јас ти кажувам на крај дека над 14 место ќе сме. :D

Сепак беше во право dragonsky... полошо изведување пенал-серија не паметам... :confused:

Шо нема да е во право кгоа шутираат дефанзивци и напаѓачот кој има 2 чисти гола промашено.

Мене ми е ептен чуден овој Велбек. Има постигнато одлични голови, а зицери се изнапромашува.

Им завидувам на Сити што ќе го освојат трофејов :( (сериозно)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom