FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека Свонси заслужи да земе титула со играта што ја пружи во текот на целата сезона. :) И Бредфорд заслужи, точно... Го елиминираа Арсенал + уште 2-3 ПЛ-ши ама сепак претешко да слават и денеска. Доволно им е нив што ќе се појават на Вембли. Сигурно сон на секој фудбалер во Англија. :)

Немојте да го критикувате Небојша Вискович, човекот е звер, каков речник има на изразување, е сега по некоја грешка сите прават.
Памтам лани последно коло во ПЛ и кога доби Бартон црвен картон со Сити кога рече: Да сам фан КПР не бих желео да видим овог човека поред мене....осим у неком темном улицом :D :D :D

Немојте да го критикувате Небојша Вискович, човекот е звер, каков речник има на изразување, е сега по некоја грешка сите прават.
Памтам лани последно коло во ПЛ и кога доби Бартон црвен картон со Сити кога рече: Да сам фан КПР не бих желео да видим овог човека поред мене....осим у неком темном улицом :D :D :D
^За фудбал знае да искиксира, ама за тенис е ДОКТОР. Незаменлив. Можиш да научиш мнооогу од него.

Не пикнаа у шише, не бива вака. Хансон ептен отсечен од соиграчите, мора да влезе некој да ја размрда средината. Се гледа дека има простор за подобрување, треба да влезе Завон "Бичкијата" Хајнс. Цело време викам стартер треба да биде и на клупа го седна ебате. Топ играше против Вила.

COME ON BANTAMS !!!

Не знаеш кој е поголем кретен, Дајер или ДеГузман:facepalm:

Не знаеш кој е поголем кретен, Дајер или ДеГузман:facepalm:

Токмаци и двајцата, сигурно ќе бидат пеени на утрешниот тренинг од Лаудруп.

Штета за Дјук, фантастичен беше цела компетиција. Решена е утакмицава, честито трофејот KaWaGuChI :)

Ајде барем заработивме нешто повеќе од милионче за све што напраивме у натпреварувањево, се надевам парите ќе ни овозможат брзи промоции до подобрите лиги :)

Јас да сум ќе го извадам овој Даер сега, за своја слава само игра. :tapp:

Го извади конечно,од пуста желба да даде гол ќе ја упропасти цела игра,добро што е решена утакмицава :D

Ја пак би му дозволил на Даер да си го добие хет-трикот. Што и онака е решена, требаше да си даде голче и мирна глава, сите среќни ќе беа. Вака само тензија ќе си напраат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom