FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Aj тоа, ама и да му каже некој на Маестрото коментатор дека подобрата нога на Андерсон му е левата, и дека не ги перат дресовите за 10 минути....

Добар е овој коментатор бре. Омилен ми е од спортклуб. :)

И после овие коментатори биле подобри од тие од Скај Спортс, како што прочитав негде по темиве :icon_mrgr: Да да.

Шо омилен ме "шекна" од чорапи кога спомна дека Валенсија шутирал со лева и тоа јак шут :eek:, а тоа да ти бил Нани после неколку секунди го дадоја во кадар... :place:

Шо омилен ме "шекна" од чорапи кога спомна дека Валенсија шутирал со лева и тоа јак шут :eek:, а тоа да ти бил Нани после неколку секунди го дадоја во кадар... :place:
Aбе ако.. Секој греши и ти па. Се дешава... :) Ама така, гласот, начинот на кој говори, бла бла.. Ми се допаѓат едноставно.. :)

И после овие коментатори биле подобри од тие од Скај Спортс, како што прочитав негде по темиве :icon_mrgr: Да да.
Тоа ни на шала не може да се каже, па и бугарите на Нова Спорт и Диема се подобри од СК според мене.

Тоа ни на шала не може да се каже, па и бугарите на Нова Спорт и Диема се подобри од СК според мене.
Бугарите се одлични. Дел од нив се екс фудбалери, прават одлични аназали, со видео исечоци и слично. Го гледаш ли Ток Шоу-то на Борисов...мислам дека нема друг на балканот што прави такви анализи како него.. :)

А бе и на мене, и може да се каже дека од сите што работат таму, најОК ми е...
За да ги споредиш со коментатори од SkySports овие од СК... ма не ми се ни пишува...
Јас намерно барам торенти да си го изгледам Јунајтед потоа пак на мира, во HD, 720p преферирано, исклучиво со коментар од SkySports....

Ама дечково денес нареди еден куп бисери,
- И опет Венгер гледа у саат... Боже, Фергусон... потоа пак го кажа Венгер, ама не забележа...
- И ето га, Хант са треќи дресом, и овај без име(Се врти Хант, со име и бројка на грб) у овој вика, и не знам како су толико брзо успели да му очисте први дрес :facepalm:
- Ето, видите да Андерсон се мора наместити на својој десној нози, јер му је то боља нога WTF dude?
- И како што могли смо да видимо, Гигс се спрема да уѓе у игру, а оно Ван Перси, ептен со познава по овалната форма на нозете...

И уште неколку нешта, што не ги запомнив, не ми беше до смешка ....

Mинатото коло беше ѕвер, кога при крај на утакмицата си кажа...
- И ја морам да вам признам, да чу зарадити један куп поена на Фантази фудбал на Герета Бејла....

ЅВЕР :pos:

Сите се за сити, педеришта!
Башка и ако продолжи Јунајтед вака да гази, ќе пропадне форумов фудбал, троловите ќе се затворат во своите пештери и ќе станат голумовци. Стоп за кампањата се или требл на Ферги!

Сите се за сити, педеришта!
Башка и ако продолжи Јунајтед вака да гази, ќе пропадне форумов фудбал, троловите ќе се затворат во своите пештери и ќе станат голумовци. Стоп за кампањата се или требл на Ферги!
Абе вие треба да се радувате Сити да го освои овој трофеј. Доколку го освои тогаш Манчини ќе остане нивен менаџер и ќе бидете поблиску до 21-та титула :icon_lol:

Абе вие треба да се радувате Сити да го освои овој трофеј. Доколку го освои тогаш Манчини ќе остане нивен менаџер и ќе бидете поблиску до 21-та титула :icon_lol:
Искрено се надевам дека со вас ќе се бориме за титула од наредна сезона. Преку кур ми се сити, мити, таки фити итн...

Утре ќе ечи Вемблиии !!!!!!!!

Proud to be a Bradford man, City through and through!
Blessed to be a Yorkshire man, God's county that is true!
We'll shout with pride, we'll never hide, our support for you!
Our colors high, for all to see, our support is true!

Claret & Amber, our blood it runs right through
Claret & Amber, our hearts they are with you
Claret & Amber, victory today!
Oh, Claret & Amber, we hope demand and pray

Here today to cheer them on, we'll shout with all our might!
We'll conquer all that comes before, we'll beat them out of sight!
We'll shout with pride, we''ll never hide, our support for you!
Our colors high, for all to see, our support is true!

Claret & Amber, our blood it runs right through
Claret & Amber, our hearts they are with you
Claret & Amber, victory today!
Oh, Claret & Amber, we hope demand and pray...

GO BANTAMS !!!!

551441_571742139532673_1760277012_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom