FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Вилшер мајсториштееееее каков играч е, алал да му е! :cuc:
Измислен за во Манчестер Јунајтед, ама пустиот Ганер си! :icon_mrgr:

Од другата страна морам да го пофалам голмачето Ворм!

Вилшер мајсториштееееее каков играч е, алал да му е! :cuc:
Измислен за во Манчестер Јунајтед, ама пустиот Ганер си! :icon_mrgr:

Од другата страна морам да го пофалам голмачето Ворм!
криво ви е знам, а кога ќе ми текне дека некои го споредуваа со Клеверли :pos:

криво ви е знам, а кога ќе ми текне дека некои го споредуваа со Клеверли :pos:

Нема потреба од препукувања и споредби затоа што за мене играчиштата се на свој начин посебни, така да.. :icon_mrgr:

Добар голман ни бил овој Duke бе... ајде да издржиме уште ова полувреме и Вембли!

ГОООЛ !! ХАНСОН ТАКАНАРЕЧЕНИОТ "УНИШТУВАЧ" ГИ УНИШТУВА ВИЛА !! АЈДЕ МОМЦИИИИИ !!!!!
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 22:04 ---
Уффф еве го Бент. Со ваквите напаѓачи секад си имаме проблеми. Се надевам дека Мек-Мек партнерството ќе биде доволно да ги сопре црнчиштава од Вила...

ТОМПСОН ПРЕЧКАА :vozbud: Ајде мајсторе, следната е гол! Али Дарби како му ја намести :cuc: Многу добро што го земавме овој од Ливерпул, без него тешко дека ќе дотеравме до тука, се гледа дека Скаузериве најдобри таленти имаат (y) И Хајнс одлично ја искористи пружената шанса, во овие 70 минути што ги изигра стварно ни беше еден од клучните играчи. Браво момче!

ТОМПСОН ПРЕЧКАА :vozbud: Ајде мајсторе, следната е гол! Али Дарби како му ја намести :cuc: Многу добро што го земавме овој од Ливерпул, без него тешко дека ќе дотеравме до тука, се гледа дека Скаузериве најдобри таленти имаат (y) И Хајнс одлично ја искористи пружената шанса, во овие 70 минути што ги изигра стварно ни беше еден од клучните играчи. Браво момче!

ахахахахахахахаха !! ѕвер !

Љубителите на македонскиот фудбал ќе го познаат Завон Хајнс. Тој има две појави и два гола за Англискиот национален тим до 21 година, двата се во победата од 6-3 над Македонија во квалификациите за Европското првенство во 2011 година, и тоа во игра влезе како замена за Тео Волкот во второто полувреме!

Сега останува уште утре Челзи некако да го елиминираат Свонси па Бредфорд да се радува на трофејот (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom