FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Демек јас сум ненормален или шо !? Од сликата/снимката се гледа дека не е гол ! Или колку да се плачи, па и со глата в ѕид да се мава !?

Честито за Челзи !

Oh razlicna percepcija , sto da se pravi , iako ne e izbran dobar agol. Inaku ke se znae podocna dali bilo gol ili ne .
Не е финтата за иста или различна перцепција, туку за правила. Топката не е цела влезена не лупај со глава у ѕид. Среќа што добро беше судено ова иначе кој ќе ве трпеше деновиве...
Има или нема сосема небитно за жал Челзи се шампиони Ливерпул ги прокоцкаа и двата купа :place:
Кои два купа? Јас колку што знам добија еден, а другиот еве го изгубија денес... Или можеби има трет куп за кој јас не знам?

Pa ako vo Anglija pretpocitaat ESPN :icon_lol:
Јасно ми е се. Не очекувам поинаков коментар од луѓе чиј прв коментар од преносот беше како Челзи стартува со 7 играчи купени од Мурињо (шо не е точно, 4ца такви беа стартери) и како прашање на време биле промените за Челзи.

Кои два купа? Јас колку што знам добија еден, а другиот еве го изгубија денес... Или можеби има трет куп за кој јас не знам?
Да бе го земаа првиот,моја грешка.

Ова ако е гол ќе се фрлам од некоја зграда. Што слепи сме или глупи ?

Ова ако е гол ќе се фрлам од некоја зграда. Што слепи сме или глупи ?
Има и полошо. Да си бивш играч на Манчестер Јунајтед или уште полошо, Ливепрул, со нова професија - тв-коментатор.
Гери Невил има потенцијал за подобро, ама ќе видиме.

Честита нека ви е титулата, заслуживте да победите денеска без разлика на "голот" на Керол според мене и беше и не беше гол касно се разбудивме и дури во последните 20тина минути почнавме да играме фудбал а до тогаш вие се имавте под контрола, се гледаме вгодина
Спортски Поздрав и се најдобро во остатокот од сезоната.....
П.С. Се надевам оти ова ќе биди пресудно да конечно Блатер дозволи да се воведи гол-технологија.....

Живеам за денот кога на Абрамович ке му се зодсади клубот и коа ке се вррати кај што му ер местото. И тоагаш на ватрените навивачи на челзи има душата со памук да им ја вадам. Чекзи е сам оеден просечен клуб и ништо повеќе.
Извинење, малце повеќе алкохол во мене:)
ПС Имате уѓште мнооооогу лебови да изедете да се курчите на Ливерпул и Јунајтед....можете само да си маштате дека сте на исто ниво....

Pa ako vo Anglija pretpocitaat ESPN :icon_lol:
Чисто информативно, Фантом збори за ЕСПН кој е Англиски, со коментатори од Англија, кога излегуваа играчите, под пехарот пишуваше ЕСПН, и ја тука гледав ама без глас, не слушнав што трици јаделе за Челзи.

А за спорни ситуации Блатер нека учи од НБА, НХЛ и НФЛ, толку, не мора да бута чипови во топката.

што е бе Челзи фанови, постоите 5 години и сеа чалам ќе дигате?: Ова ти е видел малце сиренце и сеа бачило ќе отвара...назад сите несквик да пиете и јавете ми се мене лично после 100 години....до тогаш...пшшшттттт глас да не чујам...

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Многу сте интересни. И 5 титули во ЛШ имате. А и 18 во Англиско. Not bad...

Живеам за денот кога на Абрамович ке му се зодсади клубот и коа ке се вррати кај што му ер местото. И тоагаш на ватрените навивачи на челзи има душата со памук да им ја вадам. Чекзи е сам оеден просечен клуб и ништо повеќе.
Извинење, малце повеќе алкохол во мене:)
ПС Имате уѓште мнооооогу лебови да изедете да се курчите на Ливерпул и Јунајтед....можете само да си маштате дека сте на исто ниво....
Сфаќаш дека споредуваш два тима од кои едниот скоро цело време е на врвот на табела, а другиот претежно на средината така? Да не ти додадам на ова за настапи во ЛШ изминативе години и ред други работи...

Помири се дека неколку сезони уназад сте пропаст и честитај победа ко прав навијач на Ливерпул, не се брукај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom