FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Па кога е во прашање Керол тоа нема да го добие :D . Само смирено хуууу :D

Impresioniran sum od navivacite na Liverpool(y)

Steta , Liverpool bea osteteni.

Колку што видов не беше цела топка влезена. Може и да грешам, ќе излезат слики ама сепак мислам дека не беше гол.

Хејтери ве сакаме многу поздрав до вас :D . Come on Chelseaaaaaa :love:

Незаслужено, заслужено, како и да е, честито Челзи.

Тесна утакмица,Челзи го добија купот но Ливерпул дадоа добра борба,како и да е честитки до Челзи.

Cela topka bese , satoa Cech pri intervencijata ja odbi topkata od gredata .

Од камерата одозгора не се гледаше цела топка, нема везе тоа што ја одби од стативата , таков беше аголот :) Ама можеби лоша била положбата на камерата, ќе искочат слики ќе видиме. Сеа за сеа мислам дека немаше гол.

Cela topka bese , satoa Cech pri intervencijata ja odbi topkata od gredata .
Ако не е цела влезена , демек не можи да се одбие од гредата? :facepalm:

Не беше одозгара камера, таа страничната шо е по линија, прва ја дадоа и најубаво покажа - максимум со пола обем беше влезена.

Ако не е цела влезена , демек не можи да се одбие од гредата? :facepalm:

Не беше одозгара камера, таа страничната шо е по линија, прва ја дадоа и најубаво покажа - максимум со пола обем беше влезена.

Pa intrvencijata na Cech i kako zamavna kon topkata , ako ne bese zad gol linijata ke si ja izboksirase nadvor a ne vo greda. I ne mi e krivo aman te:D

Честитки за фановите на Челзи...Инаку тоа не беше гол, добро се гледа дека повеќе од половина топка не влезе во голот, па така наместо Керол да се радува можеше избацената да ја смести во гол, ама јбг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom