Cela topka bese , satoa Cech pri intervencijata ja odbi topkata od gredata .Колку што видов не беше цела топка влезена. Може и да грешам, ќе излезат слики ама сепак мислам дека не беше гол.
Од камерата одозгора не се гледаше цела топка, нема везе тоа што ја одби од стативата , таков беше аголот Ама можеби лоша била положбата на камерата, ќе искочат слики ќе видиме. Сеа за сеа мислам дека немаше гол.Cela topka bese , satoa Cech pri intervencijata ja odbi topkata od gredata .
Криво ти е тебе ајде заврши мечот . Тоа е тоа . Челзи се шампиониCela topka bese , satoa Cech pri intervencijata ja odbi topkata od gredata .
Ако не е цела влезена , демек не можи да се одбие од гредата?Cela topka bese , satoa Cech pri intervencijata ja odbi topkata od gredata .
Pa intrvencijata na Cech i kako zamavna kon topkata , ako ne bese zad gol linijata ke si ja izboksirase nadvor a ne vo greda. I ne mi e krivo aman teАко не е цела влезена , демек не можи да се одбие од гредата?
Не беше одозгара камера, таа страничната шо е по линија, прва ја дадоа и најубаво покажа - максимум со пола обем беше влезена.