- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.944
- Поени од реакции
- 116.466
Ne.Ќе биде Клоп на клупа?
Ne.Ќе биде Клоп на клупа?
Не.Ќе биде Клоп на клупа?
Ај што не игра никој од прв тим, ок. Ама Клоп што не е на клупа ми е безвезе некако. Ако не за друго, бар на децата што ќе играат сигурно ептен би им значело.
Сам кажа Клиоп дека него не му е проблем. Едноставно си имаат младите тренер и тој треба да ги води, не дека него му е проблем. А тоа дека он е во отворена војна со ФА е факт и пробува да докаже поента. Добро е што Пеп и Роџерс застанаа во негова одбрана.Ај што не игра никој од прв тим, ок. Ама Клоп што не е на клупа ми е безвезе некако. Ако не за друго, бар на децата што ќе играат сигурно ептен би им значело.
Да, лошо е што мора сега да се играат реваншиве, ама како што читав не е дека не соработувале ПЛ со ФА, следната рунда ја поместиле заради паузата, ама за реваншиве едноставно немало друг термин во кој би ги ставиле, а да не се поклопуваат со друго натпреварување. И тоа што мора да играат реванш е само нивна кровица, затоа што не тепале во првиот натпревар.
Ама уште претходно неколку недели збореше за тоа, и пробува да докаже поента.
Па ми нема баш поента затоа што ова е натпревар на првиот тим на Ливерпул, не е младински куп. Кои играчи ќе играат, негово право, ама он е тренерот.Сам кажа Клиоп дека него не му е проблем. Едноставно си имаат младите тренер и тој треба да ги води, не дека него му е проблем. А тоа дека он е во отворена војна со ФА е факт и пробува да докаже поента. Добро е што Пеп и Роџерс застанаа во негова одбрана.
Утакмица на првиот тим ама нема да има ниту еден играч од првиот тим туку ќе настапуваат младинци и за тоа, треба да си биде нивниот тренер со нив, без разлика која категорија ќе ја претставуваат и во кое натпреварување играат. Дека Клоп може да биде таму, може ама сака да докаже поента и во право е, не може да играат секој викенд. Глеј какво срање настана со Лига Куп-от, по вина на федерација ние испаднавме и не можеме да се бориме за тој трофеј.Па ми нема баш поента затоа што ова е натпревар на првиот тим на Ливерпул, не е младински куп. Кои играчи ќе играат, негово право, ама он е тренерот.
Не знам зошто не ги избришаа целосно реваншите, а не само од не знам кое коло. Ваљда заради приликата што им се пружа на малите клубови од ниски лиги, ама сепак...
Но, како што пишав, тоа што Ливерпул мора да игра реванш е кривица на Ливерпул, на страна терминот.
Како и да е, напред Шрусбери!![]()
нема да дае челзи да го пројдатИ во следна рунда истото нека го направи![]()
Тогаш со Ориги ќе ве мачкаме. Еве ти го составот Адриан, Неко, Ловрен Матип, Милнер, Чиривела, Лалана,Окс, Џонс, Ориги, МинаминоИ во следна рунда истото нека го направи![]()