- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.992
- Поени од реакции
- 67.832
И подобро.Ами ај ако не нека ја затворат темата...
И подобро.Ами ај ако не нека ја затворат темата...
Продолжува со напатеностаПеп напатен од Ливерпул.
Па нели, која е поентата на добиени утакмици да ги форсираш како коњи играчите, место да изиграш едно полувреме со 2-0 и лагано при крај да ја донесеш утакмицата.И јас не ги поддржувам напатен муабетите ама па и Рон е во право до негде. Ајде КДБ повреден беше ама мајка бара Пеп за Стерлинг, Стоунс, Сане, Едерсон, Жесус, овој, оној да се во било каква комбинација и денес и некни. После само да не се жали кога ќе се повредат пола или да се правда на замор ако Ливерпул освои.
Стоунс, Стерлинг и Едерсон воопшто не играт.. Сане и Хесус нормално дека ќе играт ко не се редовни стартери посебно првиот.. Само за Давид Силва е непотребно шо го замара..Па неможи полуфинале да го игра со У17И јас не ги поддржувам напатен муабетите ама па и Рон е во право до негде. Ајде КДБ повреден беше ама мајка бара Пеп за Стерлинг, Стоунс, Сане, Едерсон, Жесус, овој, оној да се во било каква комбинација и денес и некни. После само да не се жали кога ќе се повредат пола или да се правда на замор ако Ливерпул освои.
Бранеше Едерсон некни во купот, Муриќ беше на клупа. Затоа ја напоменав и таа утакмица. Не велам со У17 ама можеше повеќе дечишта да пушти. Не велам јас дека иде смак света за нив ама ако освои Ливерпул не смее заморот да го спомнува како оправдание, како тогаш со Баерн.Стоунс, Стерлинг и Едерсон воопшто не играт.. Сане и Хесус нормално дека ќе играт ко не се редовни стартери посебно првиот.. Само за Давид Силва е непотребно шо го замара..Па неможи полуфинале да го игра со У17
Цел тим го издиша овие две утакмици, освен Лапорт и Фернандињо сите други скоро играа.Стоунс, Стерлинг и Едерсон воопшто не играт.. Сане и Хесус нормално дека ќе играт ко не се редовни стартери посебно првиот.. Само за Давид Силва е непотребно шо го замара..Па неможи полуфинале да го игра со У17
Па 11 дена има измеѓу лигашките утакмици шо треба во карантин да ги клат сите главни играчи? Побрзо ќе се повреди некој нагло шо го клале да игра после подолга пауза него некој константно шо си играЦел тим го издиша овие две утакмици, освен Лапорт и Фернандињо сите други скоро играа.
Сане и Хесус нормално дека ќе играт ко не се редовни стартери посебно првиот..