FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Што направи дабаров?

Го собори Хајтинга во шеснаесетник со борачки зафат, кога одеше успорената снимка, eден од коментаториве на ESPN кажа "Oh, dear" :pos:

Мора и тука да дојдите да серите.........патетични сте

а зошто да не "серат" ? кога целиот тим ве е патетичен почнувајќи од кабинер преку сите категории на фудбалери за тренерот да не зборам па се до спортски директор и потесно раководство. И не се попатетични од вас кога собирате и одземате титули или кога докажувате кој е кој во англија.

Викаат чуда се случуваат за Велигден.
Во право се Керол само што даде гол :)

Aaaahahahahahah Felaini go vidovte li kade ja barase topkata, koj epic moment covece ... :pos::pos::pos:
Mora da go vidite ova na povtorena nekoja ili na gif.

Значи ако утре тепа Челзи титулата иде на Енфилд?
:D
Многу лош скор имаме со нив сезонава ама ај прво со Тотнем да се снајдеме

а зошто да не "серат" ? кога целиот тим ве е патетичен почнувајќи од кабинер преку сите категории на фудбалери за тренерот да не зборам па се до спортски директор и потесно раководство. И не се попатетични од вас кога собирате и одземате титули или кога докажувате кој е кој во англија.
Тропаш зелени. И оваа тема изгледа на игнор ќе оди

Колку се јаки овие Ливерпул.. свака част.. па овај Керол? мераци.... :pos:
Не за џабе се најтрофејни во Англија :unsure:

Многу осетливи сте биле.
Ама што кур провоцирате тука сега? Се игра полуфинале со Евертон, во другото полуфинале не ни учествувате и пак сакате да се рчкате. Помина Ливерпул 1 не пиша честито од вас ама затоа за Лузерпул, не се најтрофеен клуб и незнам што сите ќе се наредите. Греота, тоа ќе кажам се борите за титула а коментирате за Лузерпул. Комплексот е голем.

Фина ќерка имал овој Кени бе

Некој прокоментира случка од натпреварот и одма налета некој од вашите дека кењаље. Па уште и темата на игнор ќе ја ставел, ле ле ле.
Успат честито.

И после истите навивачи кои сега слават нека велат дека судиите биле против нив кога нивнион шкртел чист црвен требаше да добие али честито победа сепак нејкам јас да сум причината поради која и оваа тема ке ја стават на "Игнор".

Комплексите се страшна работа. Ги молам фановите на УТД да не зборуваат барем за судии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom