F1 2012

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Многу ме нервира шо нема подесување (balanced и тн.) на болидот пред да почни трката...на 4-тата трка сум и само се лизгам...фак фак фак
Има како нема. Кај човекот што е опцијата „Go to race“ има и опција quick car setup (и тука имаш подесувања во однос на времето). Исто, на екранот, најдесно на копчето setup имаш можност да го кастумизираш болидот со цел подобра стабилност, брзина etc..

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Има како нема. Кај човекот што е опцијата „Go to race“ има и опција quick car setup (и тука имаш подесувања во однос на времето). Исто, на екранот, најдесно на копчето setup имаш можност да го кастумизираш болидот со цел подобра стабилност, брзина etc..
Значи пробав и не можам да подесувам quick car setup (црно е, не можам да го селектирам) а од setup во екранот можам да подесувам само front wing :(

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Апдејтов е сјебан до даска. Поправа што поправа, ама се багосува графиката. Црно се појавува на моменти.

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Значи пробав и не можам да подесувам quick car setup (црно е, не можам да го селектирам) а од setup во екранот можам да подесувам само front wing :(
епа нема преправање сетап после квалификациите, со тој сетап шо си извозил круг на квалификации со него мора да возиш трка. единствено front wing се менува мислам...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Си извозев една сезона со Торо Росо и си завршив прв на крај на intermediate(како и да се пишуе).
Пошо немаше понуди од јакиве тимови, отидов у Вилијамс со надеж дека се подобри од претходниве. Но, овие испаднаа до толку утепан тим, што ни на Easy едвај се победува.

Член од
25 септември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
ajde ljudi uste 20 tina dena do pocetokot na f1 liga pristignaaa 4 novi clenovi ...ajde cekame addnite me na skype tito_mak
ce bide mnogu interesno i vozbudlivo !!!

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Супер игра (y)
- Многу подобра од 10-11.ката Графиката е на фантастично ниво и другите работички .... :cool:
- Ама имам проблем.... 2-3 пати ја реинсталирав :cautious: .... таман кога ке дојдам до Монако во Кариера ми се исклучува играва или кога ке ја извозам Монако за наредна трка не ми се сејфува .... Чаре ? :unsure:

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Супер игра (y)
- Многу подобра од 10-11.ката Графиката е на фантастично ниво и другите работички .... :cool:
- Ама имам проблем.... 2-3 пати ја реинсталирав :cautious: .... таман кога ке дојдам до Монако во Кариера ми се исклучува играва или кога ке ја извозам Монако за наредна трка не ми се сејфува .... Чаре ? :unsure:
абе да ти кажам дека и кај мене некогаш нејкит да се сејвуват,ево стигнав до кореа и сега понатаму нејкит да се сејвуват и неможам да возам,и јас барам за то одговор како да се напрајт.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446
Ако може некој да ми го прати кракот по ПП.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Ја сум на 4-тата трка и си водев цела минута пред вториот али почна да врне, си сменија гуми, кога отидов и ја да мењам само ми стави нови, нормални. Чаре некако да ги обавестам во пит што гуми сакам или слично? Се лизга се умира нема шанси така да ја завршам трката, иначе играм на Amater пошто неам играно Ф1 од па не памтам кога последен пат и док се навикнам :P

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Ја сум на 4-тата трка и си водев цела минута пред вториот али почна да врне, си сменија гуми, кога отидов и ја да мењам само ми стави нови, нормални. Чаре некако да ги обавестам во пит што гуми сакам или слично? Се лизга се умира нема шанси така да ја завршам трката, иначе играм на Amater пошто неам играно Ф1 од па не памтам кога последен пат и док се навикнам :P
Стисни било која num бројка, и имаш стрелки (стрелките кај num-padot, значи 8 за нагоре, 4 за лево, 6 за десно, 2 за доле).
И имаш да одбереш какви гуми за нареден пит стоп, какво гориво (rich - најбрзо, стандард, и тоа последното не ми текнува како се викаше, за најспоро ама и најмалку да троши болидот)
имаш и која кочница повеќе да фаќа, предна/задна. Ќе се снајдеш паметен си ти :D

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Ај уште едно питање док сум веќе тука, играта не можам да најдам опција за фул скрин, windowed mode ми е цело време и никако да најдам како да го стама фул скрин, иначе компјутерот ми е таманка (ако има некоја веза со тоа, се ми е ставено на макс)

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Ај уште едно питање док сум веќе тука, играта не можам да најдам опција за фул скрин, windowed mode ми е цело време и никако да најдам како да го стама фул скрин, иначе компјутерот ми е таманка (ако има некоја веза со тоа, се ми е ставено на макс)
Држи Alt и стисни Enter.

Kajgana Shop

На врв Bottom