- Член од
- 21 декември 2008
- Мислења
- 895
- Поени од реакции
- 64
Го копираше само ланчот или сите фајлови од фолдерот Разор?Ја инсталирав играта и ми дава Razor Launcher Error: Can't find F1_2011.exe! ПОМОШ
Го копираше само ланчот или сите фајлови од фолдерот Разор?Ја инсталирав играта и ми дава Razor Launcher Error: Can't find F1_2011.exe! ПОМОШ
пробај ке видиш јас ја почнав ама ме фати нервоза да ја играм кариерата ти треба подесувања а у ... и ја запоставив малце повеќеЌе стартне играва на еднојадрен процесор или го има истиот проблем од F1 2010?
Правиш offline account а не online.Nejke da se logira na windows live accto nemozam da save-nam? Bara product key, probav site 1 nejke :S
Бујрум !Nejke da se logira na windows live accto nemozam da save-nam? Bara product key, probav site 1 nejke :S
Кога ќе бираш тежина на играње, таму има нешто како Custom, и во најдолната листа ти се наоѓаат тие интересни деталиWell played son,well played.
A patem kako da go uklucam toa Fuel Consumption, da mi trosi benzin?
После толку време не се ни заинтересирав толку за опцијата...сепак фала што ми кажа ке ја ставам да ја испробамКога ќе бираш тежина на играње, таму има нешто како Custom, и во најдолната листа ти се наоѓаат тие интересни детали