F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
GLORY, GLORY MAN UNITED!

Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Just like the Busby Babes in Days gone by
We'll keep the Red Flags flying high
You've got to see yourself from far and wide
You've got to hear the masses sing with pride
United! Man United!
We're the boys in Red and we're on our way to Wem-be-ly
Wem-be-ly! Wem-be-ly!
We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly
Wem-be-ly! Wem-ber-ly!
In Seventy-Seven it was Docherty
Atkinson will make it Eighty-Three
And everyone will know just who we are
They'll be singing 'Que Sera Sera'
United! Man United!
We're the boys in Red and we're on our way to Wem-ber-ly
Wem-be-ly! Wem-ber-ly!
Wem-be-ly! Wem-ber-ly!
Glory Glory Man United
Glory Glory Man United
Glory Glory Man United
As the Reds Go Marching On! On! On!
абе не си ти за левски или цска ???? што тука утд ??? :pos::pos::pos::pos:
ај ................. ништо Арсенал ќе се задоволи со скромното 3-то место ( за разлика од почетокот на сезоната кога некои не отпишаа и мислеа дека ке се трудиме да опстанеме :tapp: ... догодина ... здравје боже :pos: )

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И повеќе од заслужена титула, ај сега антифанови на Манчестер не пишувајте глупости, не се срамете, вие ништо не можете да сторите...

ШАМПИОНИ!

Едит: Мидлзброу-Манчестер Сити 8:1... WTF?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.624
Аста ла виста Дерби, Ридинг и Бирмингем (за него ми е најмногу жал)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
We are the CHAMPIONS!
Poveke od zasluzeno, sega ke mu pokazeme i vo Moskva koj e koj!

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
како можеше сити таков дебакл да претрпи бе??????
ццццц 8-1 еј.
после ова лета ериксон сигурно.
ајде веќе е познат старо-новиот шампион на аглија.

Man Utd 87 бода
Chelsea 85 бода

не ми е јасно едно нешто за каква мајсторка збореше израелецот???
мислам дека беше нешто ако 2 тима имаат ист број на поени. а овде не гледам дека имаат ист број на поени.
како и да е MANCHESTER UNITED CHAMPIONS OF THE PREMIER LEAGUE 2007/2008!!!!!!!!!!!!!!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Da be majstorka, nekoj igral ubav fudbal cela sezona, atraktivno i so golovi, a nekoj so turkanje od po 1-0 i sakaat majstorka.
Praviloto e odredeno pred pocetokot na sezonata i vazi za site. Sega koj kako ke se postavi e drugo prasanje no Junajted zasluzi titula.
Od vgodina neka igraat ponapagacki, moze ke imaat nekakva sansa sinite na Ramce!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ЕПА ЗАВРШИ УШТЕ ЕДНА СЕЗОНА!!!!!Ај честито на шампионот,и сите екипи што изборија излез во Европа!!!

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
како и да е џабе му е на грант.
ај може сега да бара некое правило и кога шампионот има помалку од 2 бода разлика од второпласираниот да не ја земе титулата.
џабе му се милионите на абрамович џабе му е се.
титулата оди кај најдобрите. се докажа во 38 натпревари кој е најдобар.
кој е 1 место. другите можат само да гледаат и да ракоплескаат на манчестер и на фергусон.
битката за титулата 2007/2008 е завршена. сеа малце одмор пред наредната сезона. да видиме дали некој ќе може да му се спротистави на шампионот.
MANCHESTER UNITED FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.624
Дерби е најслабиот тим во историјата на англискиот фудбал

Дерби Каунти официјално стана најслабиот клуб во историјата кој играл во елитата на англискиот фудбал.

По денешниот пораз од Рединг тој стана најслабиот тим од создавањето на Премиер лигата, но веќе води во тој поглед и во целата историја на највисокото ниво на фудбвалот во Англија откако ги "победи" Свиндон и Олдхем. Дерби го достигна рекордот на Лоубороу Атлетик од пред 108 години, завршувајќи ја сезоната со само една победа.
Сепак, и покрај трагичното претставување, Дерби ќе земе 30 милиони фунти за последното место во Премиер лигата. Освен тоа клубот ќе собере и по 11,4 фунти за следните две години. Целата сума од 52,8 милиони фунти значи дека на заработен поен одговараат 4,8 милиони.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
АЈ некој нека постира слики од прославата или пак некои клипчиња пошто ништо не видов фала однапред и позз.

F

fantomX

Гостин
како можеше сити таков дебакл да претрпи бе??????
ццццц 8-1 еј.
после ова лета ериксон сигурно.
ајде веќе е познат старо-новиот шампион на аглија.

Man Utd 87 бода
Chelsea 85 бода

не ми е јасно едно нешто за каква мајсторка збореше израелецот???
мислам дека беше нешто ако 2 тима имаат ист број на поени. а овде не гледам дека имаат ист број на поени.
како и да е MANCHESTER UNITED CHAMPIONS OF THE PREMIER LEAGUE 2007/2008!!!!!!!!!!!!!!!!
Da be majstorka, nekoj igral ubav fudbal cela sezona, atraktivno i so golovi, a nekoj so turkanje od po 1-0 i sakaat majstorka.
Praviloto e odredeno pred pocetokot na sezonata i vazi za site. Sega koj kako ke se postavi e drugo prasanje no Junajted zasluzi titula.
Od vgodina neka igraat ponapagacki, moze ke imaat nekakva sansa sinite na Ramce!
како и да е џабе му е на грант.
ај може сега да бара некое правило и кога шампионот има помалку од 2 бода разлика од второпласираниот да не ја земе титулата.
џабе му се милионите на абрамович џабе му е се.
титулата оди кај најдобрите. се докажа во 38 натпревари кој е најдобар.
кој е 1 место. другите можат само да гледаат и да ракоплескаат на манчестер и на фергусон.
битката за титулата 2007/2008 е завршена. сеа малце одмор пред наредната сезона. да видиме дали некој ќе може да му се спротистави на шампионот.
MANCHESTER UNITED FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не се прајте будали, знајте шо велеше Аврам.
Според него, правилата треба да бидат, при ист број на бодови, да се игра мајсторка за првак, ама понатаму, а не за сега да се сменат правила, пред последното коло.
Само ако, лечете си комплекси кон Челзи...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.572
Според него, правилата треба да бидат, при ист број на бодови, да се игра мајсторка за првак, ама понатаму, а не за сега да се сменат правила, пред последното коло.
ne lecime kompleksi kon celzi more.vide i riding otpadna zaradi golo razlikata.znaci vo slucajot kako so vika Avram deka od narednite sezoni da ima majstorki togas golo razlikata nema da bide voopsto vazna.znaci vo toj slucaj golo razlikata ke bide onaka kako statistika i nema nikakva uloga.togas i nema da ima nekakov fudbal veruvaj mi.nema da imaat imperativ igracite da postignuvaat poveke pogodoci koga ke znaat deka nema da vazi toa.i so 1-0,2-1 tie ke si ja ispolnat celta.ke se izgubi dinamikata i se drugo sto go pravi angliskoto prvenstvo momentalno na vrvot vo svetot.taka?eve vidi sega italjanskovo prvenstvo.vo prosek po natprevar pagaat 2-3 gola.se rasipa prvenstvoto.nema nikakov fudbal da gledas.1-0 so gol od 12 min se igra cel mec.pozz

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
не знам што велеше аврам ај ако може да ми објасни некој???
како можеше аврам на 1 коло пред крај на сезона да излезе со таква изјава???? ако мислел за такво нешто нека изјави пред тоа а не кога виде дека ја изгуби титулата и дај сега мајсторка.
аврам не знаеше што да рече и дај сега мајсторка ќе барал.
во премиер лигата многу ретко се одлучувало со гол разлика победникот.
ама пак мислам дека најзаслужен е оној тим што има највеќе постигнати голови а најмалку примени. зашто??? затоа што ако не е тоа ако си играло мајсторка тогаш роналдо руни тевез и компанија за џабе си ги трошеле нозете цела сезона само давај голови за на крај да им ја земе титулата некој???
од кога постои тоа правило за гол разлика сега заради еден аврам ќе го сменат. како да не. а еве и по некое чудо да имаше такво правило во англија јас мислам дека двата тима треба да имаат исто бодови, што во случајов не е.
а за на крај извини кои комплекси треба да ги лечиме???

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
не знам што велеше аврам ај ако може да ми објасни некој???
како можеше аврам на 1 коло пред крај на сезона да излезе со таква изјава???? ако мислел за такво нешто нека изјави пред тоа а не кога виде дека ја изгуби титулата и дај сега мајсторка.
аврам не знаеше што да рече и дај сега мајсторка ќе барал.
во премиер лигата многу ретко се одлучувало со гол разлика победникот.
ама пак мислам дека најзаслужен е оној тим што има највеќе постигнати голови а најмалку примени. зашто??? затоа што ако не е тоа ако си играло мајсторка тогаш роналдо руни тевез и компанија за џабе си ги трошеле нозете цела сезона само давај голови за на крај да им ја земе титулата некој???
од кога постои тоа правило за гол разлика сега заради еден аврам ќе го сменат. како да не. а еве и по некое чудо да имаше такво правило во англија јас мислам дека двата тима треба да имаат исто бодови, што во случајов не е.
а за на крај извини кои комплекси треба да ги лечиме???
Аврам не рече дека за оваа сезона ке бара мајсторка,туку би требало во наредните сезони да се воведе!-и тука ти паѓа цел пост во вода:):pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom