F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
ne lecime kompleksi kon celzi more.vide i riding otpadna zaradi golo razlikata.znaci vo slucajot kako so vika Avram deka od narednite sezoni da ima majstorki togas golo razlikata nema da bide voopsto vazna.znaci vo toj slucaj golo razlikata ke bide onaka kako statistika i nema nikakva uloga.togas i nema da ima nekakov fudbal veruvaj mi.nema da imaat imperativ igracite da postignuvaat poveke pogodoci koga ke znaat deka nema da vazi toa.i so 1-0,2-1 tie ke si ja ispolnat celta.ke se izgubi dinamikata i se drugo sto go pravi angliskoto prvenstvo momentalno na vrvot vo svetot.taka?eve vidi sega italjanskovo prvenstvo.vo prosek po natprevar pagaat 2-3 gola.se rasipa prvenstvoto.nema nikakov fudbal da gledas.1-0 so gol od 12 min se igra cel mec.pozz
И ја не сум за мајсторки. Глупо е. Според мене би требало меѓусебни дуели да се сметаат, ама како напраеле така, шо можиме ние...

не знам што велеше аврам ај ако може да ми објасни некој???
како можеше аврам на 1 коло пред крај на сезона да излезе со таква изјава???? ако мислел за такво нешто нека изјави пред тоа а не кога виде дека ја изгуби титулата и дај сега мајсторка.

аврам не знаеше што да рече и дај сега мајсторка ќе барал.
во премиер лигата многу ретко се одлучувало со гол разлика победникот.
ама пак мислам дека најзаслужен е оној тим што има највеќе постигнати голови а најмалку примени. зашто??? затоа што ако не е тоа ако си играло мајсторка тогаш роналдо руни тевез и компанија за џабе си ги трошеле нозете цела сезона само давај голови за на крај да им ја земе титулата некој???
од кога постои тоа правило за гол разлика сега заради еден аврам ќе го сменат. како да не. а еве и по некое чудо да имаше такво правило во англија јас мислам дека двата тима треба да имаат исто бодови, што во случајов не е.
а за на крај извини кои комплекси треба да ги лечиме???
СПОРЕД НЕГО, (шо значи не според мене, ја не се согласувам со него) за да се реши, пак според него, „праведно“ при евентуален ист број бодови, ФА за понатаму би требало да напрај да има мајсторка.
И шо го напаѓаш? Чоеко даде предлог според него, демократија е ебаго!(или не според тебе?) Ако ФА не се согласува, нема така да биди. А за второво болдирано ти обајснувам со следниве зборови:„при евентуален ист број на бодови, ФА за понатаму...“

А за последнава реченица, ја те прашувам тебе. Според пишувањата се нафрливте кон Аврам ко да отепал некого. Ако не лечите комплекси, кажи шо е причината за напаѓање без потреба?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.739
Поени од реакции
11.618
Заврши ли плеј-офот и кој влезе во Премиер лигата ?? Јас не ги пратев многу...

Член од
17 август 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
И то е то....
Не знам како очекував од поранешен играч на Манчестер да напрај нешто против нив (Стив Брус). Буквално никакви напади од Виган, а двата гола, првио по глуп напраен пенал, а кај вторио сите си стоеа и Манчестер си даде гол. Се надевам дека Брус ќе си го добие заслуженото вино од колекцијата на Фергусон.

Ама ова е далеку од оправсување и оцрнување на успехот на Јунајтед, иако е вистина. Челзи не ја освои титулата од своите киксој, против Портскут на гости, Виган дома, Тотенхем на гости... Па така не можам да барам друг виновник освен самио тим на Челзи. И како прекрасен крај на сезоната беше голот на Болтон во 92 минута, како потсетување зошто Челзи не е првак, т.е. на кој начин Челзи ја загуби титулата во погорепоменатите дуели

Честита титула за Манчестер!!
Се гледаме во Москва:chelsea 2:

Sto zboris gluposti, Stiv Brus izjavi deka ke napravi se za Manchester da ja izgubi titulata. Dosta se pravdate, Manchester najposteno ja osvoi titulata

F

fantomX

Гостин
Sto zboris gluposti, Stiv Brus izjavi deka ke napravi se za Manchester da ja izgubi titulata.

Dosta se pravdate, Manchester najposteno ja osvoi titulata
За првото болдирано:
Шо очекуваше да речи, се предаваме за Манчестер да е прв? Ко изваде на Стемфорд Бриџ 1-1 во 93 минута друга песна пееше. Чекал вино од колекцијата на Манчестер...

За второто болдирано: Ако читаш, читај докрај...
И то е то....
Ама ова е далеку од оправдување и оцрнување на успехот на Јунајтед, иако е вистина. Челзи не ја освои титулата од своите киксој, против Портскут на гости, Виган дома, Тотенхем на гости... Па така не можам да барам друг виновник освен самио тим на Челзи. И како прекрасен крај на сезоната беше голот на Болтон во 92 минута, како потсетување зошто Челзи не е првак, т.е. на кој начин Челзи ја загуби титулата во погорепоменатите дуели

Честита титула за Манчестер!!
Се гледаме во Москва:chelsea 2:
Само сега секаков коментар е излишен. Сезоната заврши. Појќе среќа за сите наесен.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Познат е и последниот тим кој што се пласираше во Премиер лигата за наредната сезона, а тоа е Hull City.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.739
Поени од реакции
11.618
А другиот кој е ?

Вест Бромвич, Хул и ?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Познат е и последниот тим кој што се пласираше во Премиер лигата за наредната сезона, а тоа е Hull City.
Се знаеше дека ќе влезат :) ај ќе видиме што ќе направат у прва лига.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Mojata vtora ekipa vo anglija, Hull City konecno vo premier liga:)
Koga igrav so niv na menager pred tri godini isto kako sega od treta liga gi vnesov vo premier liga. Sudbinata se povtoruva. Toa e ekipa pod zakrila na united pa ocekuvam 6 boda od niv narednata sezona :)

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.739
Поени од реакции
11.618
Стоук и Хул ќе се слична верзија на Дерби!
Едвај 10 поени! :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Mojata vtora ekipa vo anglija, Hull City konecno vo premier liga:)
Koga igrav so niv na menager pred tri godini isto kako sega od treta liga gi vnesov vo premier liga. Sudbinata se povtoruva. Toa e ekipa pod zakrila na united pa ocekuvam 6 boda od niv narednata sezona :)
104 Години постојат, прв пат се во Премиер лигата. Многу сакам вакви нови тимови да гледам во Премиер...
Затоа им го позајмивме Фрејзер, со негова помош дојдоа до прва лига, сега ни се должници :):):)

А

Ајсшутер

Гостин
Хул - Бристол Сити 2:0

Хул афтоматски станува прволигаш !

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.739
Поени од реакции
11.618
И шо има на сајтот?
Ништо! Како да се каже дека ајде и ние имаме сајт :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom