F
fantomX
Гостин
И ја не сум за мајсторки. Глупо е. Според мене би требало меѓусебни дуели да се сметаат, ама како напраеле така, шо можиме ние...ne lecime kompleksi kon celzi more.vide i riding otpadna zaradi golo razlikata.znaci vo slucajot kako so vika Avram deka od narednite sezoni da ima majstorki togas golo razlikata nema da bide voopsto vazna.znaci vo toj slucaj golo razlikata ke bide onaka kako statistika i nema nikakva uloga.togas i nema da ima nekakov fudbal veruvaj mi.nema da imaat imperativ igracite da postignuvaat poveke pogodoci koga ke znaat deka nema da vazi toa.i so 1-0,2-1 tie ke si ja ispolnat celta.ke se izgubi dinamikata i se drugo sto go pravi angliskoto prvenstvo momentalno na vrvot vo svetot.taka?eve vidi sega italjanskovo prvenstvo.vo prosek po natprevar pagaat 2-3 gola.se rasipa prvenstvoto.nema nikakov fudbal da gledas.1-0 so gol od 12 min se igra cel mec.pozz
СПОРЕД НЕГО, (шо значи не според мене, ја не се согласувам со него) за да се реши, пак според него, „праведно“ при евентуален ист број бодови, ФА за понатаму би требало да напрај да има мајсторка.не знам што велеше аврам ај ако може да ми објасни некој???
како можеше аврам на 1 коло пред крај на сезона да излезе со таква изјава???? ако мислел за такво нешто нека изјави пред тоа а не кога виде дека ја изгуби титулата и дај сега мајсторка.
аврам не знаеше што да рече и дај сега мајсторка ќе барал.
во премиер лигата многу ретко се одлучувало со гол разлика победникот.
ама пак мислам дека најзаслужен е оној тим што има највеќе постигнати голови а најмалку примени. зашто??? затоа што ако не е тоа ако си играло мајсторка тогаш роналдо руни тевез и компанија за џабе си ги трошеле нозете цела сезона само давај голови за на крај да им ја земе титулата некој???
од кога постои тоа правило за гол разлика сега заради еден аврам ќе го сменат. како да не. а еве и по некое чудо да имаше такво правило во англија јас мислам дека двата тима треба да имаат исто бодови, што во случајов не е.
а за на крај извини кои комплекси треба да ги лечиме???
И шо го напаѓаш? Чоеко даде предлог според него, демократија е ебаго!(или не според тебе?) Ако ФА не се согласува, нема така да биди. А за второво болдирано ти обајснувам со следниве зборови:„при евентуален ист број на бодови, ФА за понатаму...“
А за последнава реченица, ја те прашувам тебе. Според пишувањата се нафрливте кон Аврам ко да отепал некого. Ако не лечите комплекси, кажи шо е причината за напаѓање без потреба?