F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
tesko deka taka ce izleze.pree gore rekov i pak ce recam sto pisuvate bez vrska.celzi nema doma poraz veke 4 godini(mislam) i sega od arsenal ce izgubi a??ili pak liverpool nema pobeda protiv Man U ne znam od koga vo EPL i sega ce go pobedi.vo momentov Man U i Celzi se vo podem i nivnata forma e postojana prethodnive 3-4 mecevi,dodeka pak Arsenal i Liverpool igraat promenlivo.taka da ce vidime nedela sto ce se slusi:smir:
Мора некогаш да се изгуби!Ова е правиот момент.Нова генерација,нов предводник,нови напаѓачи.:)

Според мене и по ова коло табелата ќе остане непроменета.Мислам дека двата дуела ќе завршата нерешено.

Првата моја претпоставка се исполни. Победи ШАМПИОНОТ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, ВЛАДЕТЕЛОТ СО АНГЛИСКИОТ ТРОН, НАЈПОПУЛАРНИОТ СВЕТСКИ КЛУБ!
Ај да видам и овдека дали ќе ме банираат!
Пушете ганери!

УБЕДЛИВО НАЈДОБАР и ШАМПИОН НА ЕПЛ 2007/2008 МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!!!
П.С.до ганерите:повеќе среќа следната или можеби некоја друга сезона.

Кажав ќе збориме во недела. Нема што да се зборува, се виде.
Арсенал не е тој што беше. Не може веќе лесно да победува и ќе ми извините Ганери, ама мислам дека титулата ќе се одлучува меѓу Манчестер и Челзи, а во доволна предност е Манчестер.

Ливерпул и Арсенал може да жалат, Манчестер и Челзи да слават.
Тоа е Англиската Премиерлига.

А бе ги нема нешто афроналциве да пишуваат. Скокаа пред два месеци, демек станале шампиони:pos2:
Ни остана уште Челзи конкурент, со нив сега ќе е борбата.
Најинтересно ми е што се надеваа дека ќе победеле во дерби средбите и ќе покажеле кој е најдобар во Англија:pos2:
А бе сега како оди работата ќе треба да се задоволни и ако освојат дома бод против Ливерпул!

Офца кога ќе истрижеш нема волна исто и Адебајор се ишиша и нема голови :pos:

П.С. Chelsea FC
mysmilie_977.gif

mysmilie_992.gif

bravo za chelsea!

A бе кај сте шутмангали африкански, ај да не ве вреѓаме на вашата "почитувана" страна, дојдете тука да зборуваме. Што е работата, ве нема цел ден да пишете нешто, да не имате некој проблем!

Манчестер беше, е, и ке биде најдобар клуб во Англија и во светот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom