F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
Со ова сам кажуваш оти Манчестер не е и не бил единствен претендент за титулата. Најсериозен да, ама единствен не.
celzi koga se prikluci vo trkata za titulata???od pocetok???na samiot kraj po kixovite na Man U i Arsenal uspea da go namali bodovnoto saldo samo.

F

fantomX

Гостин
celzi koga se prikluci vo trkata za titulata???od pocetok???na samiot kraj po kixovite na Man U i Arsenal uspea da go namali bodovnoto saldo samo.
Значи и Челзи се приклучи? А да, и Арсенал бил пред тоа?
Значи, пак велите оти Јунајтед не е единствен кандидат за титулата.
Шо дискутирам и ја, ко сами си кажувате оти сум во право...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
Значи и Челзи се приклучи? А да, и Арсенал бил пред тоа?
Значи, пак велите оти Јунајтед не е единствен кандидат за титулата.
Шо дискутирам и ја, ко сами си кажувате оти сум во право...
ne ja ne vikam deka ne e edinstven pretendent za titulata,nego vo tekot na cela sezona edinstveni pretendenti za titulata bea arsenal i man u i posle nivnite kixovi i cezli se prikluci.taka e toa vo fudbalot nisto ne se znae do samiot kraj,setete se lani vo spanskoto prvenstvo koga barca mu begase na real so 12 poeni i na kraj ja izgubi titulata.sega bese istiot slucaj i so arsenal,imase 5-6 boda prednost pred man u i 12-13 pred celzi i sega ce dojde do opasnost da ja brani duri 2 pozicija.sleduvaat uste 8 vozbudlivi kola,taka da se e mozno da se sluci iako uveren sum deka Man U ce ja odbrani titulata

F

fantomX

Гостин
ziak92;1237544[SIZE=3 напиша:
]ne ja ne vikam deka ne e edinstven pretendent za titulata,[/SIZE]nego vo tekot na cela sezona edinstveni pretendenti za titulata bea arsenal i man u i posle nivnite kixovi i cezli se prikluci.taka e toa vo fudbalot nisto ne se znae do samiot kraj,setete se lani vo spanskoto prvenstvo koga barca mu begase na real so 12 poeni i na kraj ja izgubi titulata.sega bese istiot slucaj i so arsenal,imase 5-6 boda prednost pred man u i 12-13 pred celzi i sega ce dojde do opasnost da ja brani duri 2 pozicija.sleduvaat uste 8 vozbudlivi kola,taka da se e mozno da se sluci iako uveren sum deka Man U ce ja odbrani titulata
Ја не реков ништо друго, туку само реплицирав на ова:

А бе работите си доаѓаат полека на свое место, единствениот претендент за титулата оваа година полека се одвојува од ривалите така да после неделниот дерби двомеч мислам дека работите уште повеќе ќе се кристализираат. Јунајтед до гроб!
Разбирам дека се радувате на предноста, ама вакви заклучоци се смешни.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
После дерби средбите во недела многу работи можат да бидат јасни дали некој ќе се оддели или уште повеќе ќе се замрси работата. А за челзи само ќе ви кажам дека отака е Аврам Грант дојден имаат освоено повеќе поени од Арсенал сметано од тоа коло кога дојде така да не ја изгубиле трката за титулата во ниту еден момент

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Пред еден месец сите мислеа Арсенал освојува. Сега им е криво дека Манчестер води... За фановите на Челзи и Арсенал зборам.
Па се тешат дека има уште да се игра... Ама ние лесно победуваме...
Очекувате цела сезона киксови.
Ај ќе кажам вака: Не сме единствени претенденти за титулата, борбата ќе се одлучува помеѓу извонредните и перспективни екипи на Челзи и Арсенал. Задоволни сте?
И што ако го кажавме и ја и вие ова?
Ама со зборови ништо не се постигнува, затоа ќе гледаме фудбал.

F

fantomX

Гостин
Ја не реков ништо друго, туку само реплицирав на ова:

Chombe_United напиша:
А бе работите си доаѓаат полека на свое место, единствениот претендент за титулата оваа година полека се одвојува од ривалите така да после неделниот дерби двомеч мислам дека работите уште повеќе ќе се кристализираат. Јунајтед до гроб!
Разбирам дека се радувате на предноста, ама вакви заклучоци се смешни.

Пред еден месец сите мислеа Арсенал освојува. Сега им е криво дека Манчестер води... За фановите на Челзи и Арсенал зборам.
Па се тешат дека има уште да се игра... Ама ние лесно победуваме...
Очекувате цела сезона киксови.
Ај ќе кажам вака: Не сме единствени претенденти за титулата, борбата ќе се одлучува помеѓу извонредните и перспективни екипи на Челзи и Арсенал. Задоволни сте?
И што ако го кажавме и ја и вие ова?
Ама со зборови ништо не се постигнува, затоа ќе гледаме фудбал.

Ако вака сакаш, добро...
Еве ти се убо кажано. Шо не ти е јасно? Да не ги барам твојте постови на фан клуб Јунајтед пред неколку недели, по поразо од Сити, а да не зборувам за почетокот на сезоната и првио пораз од Сити, кај шо велиш оти се откажуваш од Јунајтед сезонава, а сега ми велиш Јунајтед е единствен кандидат за титулата?! Немој, самио се дозакопуваш...
А за болдираново...
Не мораш ништо да кажуваш, мене ич не ми е гајле. Ако навлегуваме за Челзи, прочепкај низ фан клуб Челзи, па види јас шо кажувам цело време, од смената на Мурињо: се надевам на освојување на ЛШ, за ПЛ сум задоволен и со трето место и пласман во ЛШ за следна сезона. Второ место, сосема добро.
Сега за второво болдирано...
Точно, ќе гледаме фудбал. Јунајтед в недела игра со Ливерпул, Челзи со Арсенал. Ако изгуби Јунајтед, а или Челзи или Арсенал победи? Плус, Јунајтед доаѓа на гости на Стемфорд за месец дена. Баш оти е фудбал, особено англиски, не предвидувај така лесно.
И за крај, поентата на се ова...
Мојата реакција е за горниот пост на Чомбе, не за друго.
Сепак, на некој начин, ми се допаѓа ваквата, би ја нарекол, препотенција на навивачите на Јунајтед. (некои од нив)

Ако пак не разбра, кажи...

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
ovie dvajca fanovi na mancester se fanovi samo koga vodi nivniot .. a gubi konkurekcijata... odamna kazav deka na niv kolku i da im dokazuvas deka nemat svoe mislenje i deka ne si stoat na kazanoto pak nema da razberat.... pa taka da FantomX dzabe ti e sto se maltretiras da objasnis

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Се гледа љубомората... И нервозата. Одма со нервози, со препукувања почнувате, не смеам мислење да напишам.
И не ме цитирајте.

Нека биде како вие мислите и сакате.

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
ljubomorna na manchester .... hahahahahhahahahahha bas dobro me nasmea :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
ke komentirame se vo maj koga ce zavrsi EPL i togas ce komentiram za se sto se slucuvalo vo istata sezona,koj poveke ja zasluzval titulata,zasto a ne samo od pamet so ke ni tekne na site da treskame.ima vreme do maj i se e mozno da se sluci.jas kako i site fanovi na Man U se nadevame na odbrana na titulata.samo ne mi e jasno zasto dodeka arsenal bese prv nemase vakvi komentari,a sega koga dojde Man U na prvoto mesto odma pagaat provokacii i ostanati komentari bez vrska.pozz

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
p@ m0ra malce da te nasmeam hehehehehe :D :D D: :D oks e.. pozz!!! PozZ!

Нема зашто да бидете љубоморни, само ве смеам, прво место сме, уште сме во ЛШ...
Арсенал повеќе направи сезонава. И Челзи исто така.

Hehehehe pozdrav4e!

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
vo nedela ke tepaat CHELSEA i LIVERPOOL.....Aaaaa?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ако вака сакаш, добро...
Еве ти се убо кажано. Шо не ти е јасно? Да не ги барам твојте постови на фан клуб Јунајтед пред неколку недели, по поразо од Сити, а да не зборувам за почетокот на сезоната и првио пораз од Сити, кај шо велиш оти се откажуваш од Јунајтед сезонава, а сега ми велиш Јунајтед е единствен кандидат за титулата?! Немој, самио се дозакопуваш...
А за болдираново...
Не мораш ништо да кажуваш, мене ич не ми е гајле. Ако навлегуваме за Челзи, прочепкај низ фан клуб Челзи, па види јас шо кажувам цело време, од смената на Мурињо: се надевам на освојување на ЛШ, за ПЛ сум задоволен и со трето место и пласман во ЛШ за следна сезона. Второ место, сосема добро.
Сега за второво болдирано...
Точно, ќе гледаме фудбал. Јунајтед в недела игра со Ливерпул, Челзи со Арсенал. Ако изгуби Јунајтед, а или Челзи или Арсенал победи? Плус, Јунајтед доаѓа на гости на Стемфорд за месец дена. Баш оти е фудбал, особено англиски, не предвидувај така лесно.
И за крај, поентата на се ова...
Мојата реакција е за горниот пост на Чомбе, не за друго.
Сепак, на некој начин, ми се допаѓа ваквата, би ја нарекол, препотенција на навивачите на Јунајтед. (некои од нив)

Ако пак не разбра, кажи...
Јас ништо не излажав, само ја заклучив реалната ситуација, тебе да не не ти е нешто јасно. Недела се ќе е јасно!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Во недела ќе има 2 кеца големи колку планина :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom