F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ovie dvajca fanovi na mancester se fanovi samo koga vodi nivniot .. a gubi konkurekcijata... odamna kazav deka na niv kolku i da im dokazuvas deka nemat svoe mislenje i deka ne si stoat na kazanoto pak nema da razberat.... pa taka da FantomX dzabe ti e sto se maltretiras da objasnis
Кој не стои на кажаното и кој и кој е фан само кога победува неговиот тим? Алооооооооооооо! Се читаш што пишуваш? Ти да си фан само 1/100 колку што сум јас ФАН убаво ќе биде ама далеку од тоа. Оди во фан клуб Манчестер и ќе видиш кој колку пишува и кој колку стои на зборот!
Порасти прво, после со мене дискутирај.АЈТ!

F

fantomX

Гостин
Се гледа љубомората... И нервозата. Одма со нервози, со препукувања почнувате, не смеам мислење да напишам.
И не ме цитирајте.

Нека биде како вие мислите и сакате.
Ако навлегуваме за Челзи, прочепкај низ фан клуб Челзи, па види јас шо кажувам цело време, од смената на Мурињо: се надевам на освојување на ЛШ, за ПЛ сум задоволен и со трето место и пласман во ЛШ за следна сезона. Второ место, сосема добро.

Пак ќе ти кажам, прочепкај во фан клуб Челзи, па ќе видиш какви ставови имам за Премиер Лига од самиот старт. И покрај то шо друго ми беше зборо, го изврти муабето...:wink:

ke komentirame se vo maj koga ce zavrsi EPL i togas ce komentiram za se sto se slucuvalo vo istata sezona,koj poveke ja zasluzval titulata,zasto a ne samo od pamet so ke ni tekne na site da treskame.ima vreme do maj i se e mozno da se sluci.jas kako i site fanovi na Man U se nadevame na odbrana na titulata.samo ne mi e jasno zasto dodeka arsenal bese prv nemase vakvi komentari,a sega koga dojde Man U na prvoto mesto odma pagaat provokacii i ostanati komentari bez vrska.pozz
Е со ова можам да се сложам:toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ke komentirame se vo maj koga ce zavrsi EPL i togas ce komentiram za se sto se slucuvalo vo istata sezona,koj poveke ja zasluzval titulata,zasto a ne samo od pamet so ke ni tekne na site da treskame.ima vreme do maj i se e mozno da se sluci.jas kako i site fanovi na Man U se nadevame na odbrana na titulata.samo ne mi e jasno zasto dodeka arsenal bese prv nemase vakvi komentari,a sega koga dojde Man U na prvoto mesto odma pagaat provokacii i ostanati komentari bez vrska.pozz
Јас знам зошто се овие провокации и безвезни коментари! Зошто сите ни љубоморат, тоа ти е така, сурова реалност.
Ама ќе испратам само една порака. Сите за *ур да му се фатат и на Роналдо и на Ферги!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Man.Utd - Liverpool 2
Chelsea - 1

За поинтересно првенство...:wink:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Man.Utd - Liverpool 2
Chelsea - 1

За поинтересно првенство...:wink:
А мислиш тебе ќе те прашаат а?:pos2:
Манчестер 1, Челзи Х за поинтересна борба за второто место:baeh:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
А мислиш тебе ќе те прашаат а?:pos2:
Манчестер 1, Челзи Х за поинтересна борба за второто место:baeh:
Манчестер 2,Челзи 2 за поинтересна борба за второто место помеѓу Манчестер и Челзи.:toe:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
Манчестер 2,Челзи 2 за поинтересна борба за второто место помеѓу Манчестер и Челзи.:toe:
tesko deka taka ce izleze.pree gore rekov i pak ce recam sto pisuvate bez vrska.celzi nema doma poraz veke 4 godini(mislam) i sega od arsenal ce izgubi a??ili pak liverpool nema pobeda protiv Man U ne znam od koga vo EPL i sega ce go pobedi.vo momentov Man U i Celzi se vo podem i nivnata forma e postojana prethodnive 3-4 mecevi,dodeka pak Arsenal i Liverpool igraat promenlivo.taka da ce vidime nedela sto ce se slusi:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A бе моето напишано има некоја логика, ама твоево! Изгледа ти си голем љубител на научна фантастика:toe:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Што ќе бидне ако Роналдо га искрши ногата ?
- Манчестер ќе падне на 4-то место :pos:

Не озбилно да не е Роналдо тешко вас, он само ве спасува :)
Сеа во Недела има да ги тепате Ливерпул со 2 разлика дека редовни пациенти ви се :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Сеа во Недела има да ги тепате Ливерпул со 2 разлика дека редовни пациенти ви се :)
Слично како Милан, го нема кака и нема победи:helou:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Така некако ама чат-пат се држиме

пс. Очекувам победа и од овие
само ако не победат :mad:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545

Како прво: Денови, понеделник, вторник, среда... Се пишуваат со мала буква.

Како второ не би се сложил со тебе. Во Манчестер не е само Роналдо и други одлични индивидуалци има, ама тој некако најмногу може да покаже, а и најсебичен е, ама во право е, затоа што постигнува голови од свои акции многу често.
Во Милан освен Кака, друг не може да се наметне, немаат кондиција веќе, само бастун им треба. Пато пробува нешто, ама не бива.

Во Манчестер, Нани е многу сличен на Роналдо, за во прв состав е, додава повеќе од Роналдо, па затоа и помалку постигнува голови.
Андерсон исто така може да се наметне на средина на теренот.
И уште некои играчи...

Иначе ова коло, реално очекувам Челзи-Арсенал Х. За Манчестер-Ливерпул не коментирам, после ќе викате навивам за Манчестер, навивачки типувам, ова, она...

Ај ќе збориме во недела навечер.

F

fantomX

Гостин
Прво, за типувања има посебна тема.
Второ, во дерби нетпревари ништо не е научна фантастика, се е можно.
Трето, ако веќе типуваме...
Јунајтед - Ливерпул 2-3 гола
Челзи - Арсенал 0-2 гола
:pipi:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе тешко да се типуват вакви натпревари. Едно е сигурно: ќе има добар фудбал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom