Ezel

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Со новиот пакет на интернет ќе се нагледам сега цела сезона од Езел и за 2 недели се ќе изгледам доста беа очекувањата што ќе биде и како... досадно стана тегнењево но со ова крај за се му иде.:pos:

Со новиот пакет на интернет ќе се нагледам сега цела сезона од Езел и за 2 недели се ќе изгледам доста беа очекувањата што ќе биде и како... досадно стана тегнењево но со ова крај за се му иде.:pos:
Не е тоа финтата, да изгледаш и да се спасиш, ја и онака знам отприлика каков е крајот, ама си полнам време и ниту си гледам со ред...не ни бега возот нигде.:D

Не е тоа финтата, да изгледаш и да се спасиш, ја и онака знам отприлика каков е крајот, ама си полнам време и ниту си гледам со ред...не ни бега возот нигде.:D
Знам дека не е тоа финтата но работава е што побрзо е изгледам повеќе време ќе имам за други работи. Бидејќи имам други планови неможам да гледа серија до јули...:pos: вака гледав и толку веќе се здосадува ист термин вака тој термин ќе го употребам за друго. А и со право да ти кажам ми се здосади од турски серии веќе уште една чекам од есен да гледам и тоа е...

Знам дека не е тоа финтата но работава е што побрзо е изгледам повеќе време ќе имам за други работи. Бидејќи имам други планови неможам да гледа серија до јули...:pos: вака гледав и толку веќе се здосадува ист термин вака тој термин ќе го употребам за друго. А и со право да ти кажам ми се здосади од турски серии веќе уште една чекам од есен да гледам и тоа е...
Quess who's next serie? :icon_lol:

Quess who's next serie? :icon_lol:
Незнам дали да пишам овде но ќе кажам да ги догледам овие Волциве барем така е најавено од есен. Со нив ќе ставам крај на турските серии... :pos: А многу сакам да ги гледам оние од америка сериине новите жал ми е не ја гледав 24 последната сезона...

Јас после Езел ставам крај на турскиве серии, и ако воопшто ја догледам Долина на волците....

Неограничен интернет и поефтини цени со новиот пакет! За неверување е..
--- надополнето: 6 мај 2012 во 18:40 ---
Јас после Езел ставам крај на турскиве серии, и ако воопшто ја догледам Долина на волците....
Време е.. јас почнав да забушавам и со Езел, да ја догледам и чао адиос туркиш серии!

Каков план само му измислија на Кенан:cuc: а Мерт јбг со време си го бараше, се пика кај не го тераат.:)

Ах Сердар...... Ебати кујчата од трски! :)

Мерт замина го згази гнасава Сердар, но Езел ...

Ејшн,најподлата после Џенгиз,на татко и истерана :pos:
Рамиз кој човек е алал да му е! :cuc:

Е па од ист калибар се Ејшан и Сердар како пукнала еднаш пушката така е после исто.

Значи копилето Џенгиз пак.
Дури и мене ме прелажа мислев само Ејшн е предавникот,но и овај го наместо Али,ама Али како Али :pos: се џитоса низ пенџере да спаси живот иако фацата ја исече..... :cuc:

Малце ми е глупо кога ги откриваат натрапниците во "тимот" одма поставуваат прашања кој што и глувонем на нашава синхронизација би ги сетил... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom