Не е тоа финтата, да изгледаш и да се спасиш, ја и онака знам отприлика каков е крајот, ама си полнам време и ниту си гледам со ред...не ни бега возот нигде.Со новиот пакет на интернет ќе се нагледам сега цела сезона од Езел и за 2 недели се ќе изгледам доста беа очекувањата што ќе биде и како... досадно стана тегнењево но со ова крај за се му иде.
Знам дека не е тоа финтата но работава е што побрзо е изгледам повеќе време ќе имам за други работи. Бидејќи имам други планови неможам да гледа серија до јули... вака гледав и толку веќе се здосадува ист термин вака тој термин ќе го употребам за друго. А и со право да ти кажам ми се здосади од турски серии веќе уште една чекам од есен да гледам и тоа е...Не е тоа финтата, да изгледаш и да се спасиш, ја и онака знам отприлика каков е крајот, ама си полнам време и ниту си гледам со ред...не ни бега возот нигде.
Quess who's next serie?Знам дека не е тоа финтата но работава е што побрзо е изгледам повеќе време ќе имам за други работи. Бидејќи имам други планови неможам да гледа серија до јули... вака гледав и толку веќе се здосадува ист термин вака тој термин ќе го употребам за друго. А и со право да ти кажам ми се здосади од турски серии веќе уште една чекам од есен да гледам и тоа е...
Незнам дали да пишам овде но ќе кажам да ги догледам овие Волциве барем така е најавено од есен. Со нив ќе ставам крај на турските серии... А многу сакам да ги гледам оние од америка сериине новите жал ми е не ја гледав 24 последната сезона...Quess who's next serie?
Неограничен интернет и поефтини цени со новиот пакет! За неверување е..Со новиот пакет на интернет ќе се нагледам сега цела сезона од Езел и за 2 недели се ќе изгледам доста беа очекувањата што ќе биде и како... досадно стана тегнењево но со ова крај за се му иде.
Време е.. јас почнав да забушавам и со Езел, да ја догледам и чао адиос туркиш серии!Јас после Езел ставам крај на турскиве серии, и ако воопшто ја догледам Долина на волците....