Ezel

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Со новиот пакет на интернет ќе се нагледам сега цела сезона од Езел и за 2 недели се ќе изгледам доста беа очекувањата што ќе биде и како... досадно стана тегнењево но со ова крај за се му иде.:pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Со новиот пакет на интернет ќе се нагледам сега цела сезона од Езел и за 2 недели се ќе изгледам доста беа очекувањата што ќе биде и како... досадно стана тегнењево но со ова крај за се му иде.:pos:
Не е тоа финтата, да изгледаш и да се спасиш, ја и онака знам отприлика каков е крајот, ама си полнам време и ниту си гледам со ред...не ни бега возот нигде.:D

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Не е тоа финтата, да изгледаш и да се спасиш, ја и онака знам отприлика каков е крајот, ама си полнам време и ниту си гледам со ред...не ни бега возот нигде.:D
Знам дека не е тоа финтата но работава е што побрзо е изгледам повеќе време ќе имам за други работи. Бидејќи имам други планови неможам да гледа серија до јули...:pos: вака гледав и толку веќе се здосадува ист термин вака тој термин ќе го употребам за друго. А и со право да ти кажам ми се здосади од турски серии веќе уште една чекам од есен да гледам и тоа е...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Знам дека не е тоа финтата но работава е што побрзо е изгледам повеќе време ќе имам за други работи. Бидејќи имам други планови неможам да гледа серија до јули...:pos: вака гледав и толку веќе се здосадува ист термин вака тој термин ќе го употребам за друго. А и со право да ти кажам ми се здосади од турски серии веќе уште една чекам од есен да гледам и тоа е...
Quess who's next serie? :icon_lol:

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Quess who's next serie? :icon_lol:
Незнам дали да пишам овде но ќе кажам да ги догледам овие Волциве барем така е најавено од есен. Со нив ќе ставам крај на турските серии... :pos: А многу сакам да ги гледам оние од америка сериине новите жал ми е не ја гледав 24 последната сезона...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас после Езел ставам крај на турскиве серии, и ако воопшто ја догледам Долина на волците....

Член од
11 април 2012
Мислења
123
Поени од реакции
107
Неограничен интернет и поефтини цени со новиот пакет! За неверување е..
--- надополнето: 6 мај 2012 во 18:40 ---
Јас после Езел ставам крај на турскиве серии, и ако воопшто ја догледам Долина на волците....
Време е.. јас почнав да забушавам и со Езел, да ја догледам и чао адиос туркиш серии!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Каков план само му измислија на Кенан:cuc: а Мерт јбг со време си го бараше, се пика кај не го тераат.:)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ах Сердар...... Ебати кујчата од трски! :)

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Мерт замина го згази гнасава Сердар, но Езел ...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ејшн,најподлата после Џенгиз,на татко и истерана :pos:
Рамиз кој човек е алал да му е! :cuc:

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Е па од ист калибар се Ејшан и Сердар како пукнала еднаш пушката така е после исто.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Значи копилето Џенгиз пак.
Дури и мене ме прелажа мислев само Ејшн е предавникот,но и овај го наместо Али,ама Али како Али :pos: се џитоса низ пенџере да спаси живот иако фацата ја исече..... :cuc:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Малце ми е глупо кога ги откриваат натрапниците во "тимот" одма поставуваат прашања кој што и глувонем на нашава синхронизација би ги сетил... :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom