Ezel

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Малце ми е глупо кога ги откриваат натрапниците во "тимот" одма поставуваат прашања кој што и глувонем на нашава синхронизација би ги сетил... :tapp:
Што се случува последниве епизоди, изгубив малце?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што се случува последниве епизоди, изгубив малце?
Шебнем е шпиунот во тимот, таа кажала дека Езел е Омер,таа му кажала дека Бахар е слаба точка на Езел и Али... се дрогирала...
И Тефик првин не му веруваше на Али впери пиштол па после тоа ја имаше Шебнем враце ама му избега оти и луѓето на Јусуф или Биркан нз кого го храни со информации,сакаа да ја убијат...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Шебнем е шпиунот во тимот, таа кажала дека Езел е Омер,таа му кажала дека Бахар е слаба точка на Езел и Али... се дрогирала...
И Тефик првин не му веруваше на Али впери пиштол па после тоа ја имаше Шебнем враце ама му избега оти и луѓето на Јусуф или Биркан нз кого го храни со информации,сакаа да ја убијат...
Леле ни на крај памет не ми идеше дека таа би ги предала.:confused:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Леле ни на крај памет не ми идеше дека таа би ги предала.:confused:
Ќе видиме и на Тефик не му се веруваше...
Интересно ќе биди во наредниве епизоди ќе видиме и во before moments што се случувало и како дошло до караницата...
Џенгиз уште еден кикс и му лета главата :icon_lol: се посра в гаќи вчера ко му даваја геврек,си мислеше ќе го удават со најлонска кеса...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сердар - кога и да направи тажна фаца,секогаш го жалам,ми се плаче ама копиле невидено е! Му се сили на Кенан,а не знае што го очекува... :pos:
Али Клешта - страво в коски му е од вујче... :нинџ:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ja rastegnaa, me nerviraat! Ne gledam odamna, ama imav nadez, i denes ajde...nisto! Se razocarav! -.-

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ja rastegnaa, me nerviraat! Ne gledam odamna, ama imav nadez, i denes ajde...nisto! Se razocarav! -.-
Па да донекаде си во право,првата сезона каде каде подобра...
Ама јбг,мора да се прават пари ова она .... засеа би рекол е ДОБРА,иначе за мене беше СУПЕР :)...па во иднина ќе видиме што ќе покажат.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
Ќе мора да трошиме нет,да изгледаме на босанскана страница фала богу таму ја има до крај , ама не е синхронизирана и дури да се навикнам.... :гомце:
Заради најјаката серија....Зет дома зет...:facepalm:
posle Zet domazet ide Ezel, neplacete odma :D
http://sitel.com.mk/tv-programa/raspored/2012-06-04

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Според најавите за денешната епизода,ќе умре грдото копиле! :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom