- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Како се вика овој внукот на вујко? Секоја чест, утре ќе ги сјебе на сите.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како се вика овој внукот на вујко? Секоја чест, утре ќе ги сјебе на сите.![]()
Колку го отупеа ...
Не, јас мислев општо серијава. Кога почна ептен некако ветувачки делуваше, јас ја гледав на почетокот и не ја испуштав. После тоа почнаа да ја тупат, де ја сака Ејшан, де ќе и се одмаздува, де Бахар ја сака, де ја користи... Ептен досаден стана. Кога им кажа после дека е уствари Омер, т.е. кога на Бахар и кажа, реков еј конечно интересно стана, оно пак ја отупеа по старо. И тоа филозофиите на Рамиз ми се толку клише што е досадно да се слушаат. Мрачна, депресивна и нискобуџетна серија (ефтино делува). Тотално ја утнале поентата.Да се надеваме дека сме грешка (дека е некоја игра),ама не верувам си го прободе својот дедо, и на реклами видов како му рече оној... и некако ми е глупо тука....
Не, јас мислев општо серијава. Кога почна ептен некако ветувачки делуваше, јас ја гледав на почетокот и не ја испуштав. После тоа почнаа да ја тупат, де ја сака Ејшан, де ќе и се одмаздува, де Бахар ја сака, де ја користи... Ептен досаден стана. Кога им кажа после дека е уствари Омер, т.е. кога на Бахар и кажа, реков еј конечно интересно стана, оно пак ја отупеа по старо. И тоа филозофиите на Рамиз ми се толку клише што е досадно да се слушаат. Мрачна, депресивна и нискобуџетна серија (ефтино делува). Тотално ја утнале поентата.
Кенан само како гадно изигра вечерва со Ејшан ја натера да види дека Езел е убиец.
Го познавам по фацата,незаинтересирана гледа што повеќе корист да има...Да низ тежок период е Езел но тука му се Али,Тефо,Азад и Џингиз но тој игра два правци не само еден како што сфатив се подлизува на двете страни.