Ezel

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Ја уништија серијава со воа синхронизацијава, гласовиве како да ги вадат кога се во вц, простилак невиден :tapp:

Колку само добро им е смислена серијава,то чудо едно :cuc:.
Од проста причина мн. ми се допаѓа што има before moments да дознаеме што се случува порано и сл.
Езел влезе во затвор само да види дали пати Џенгис! :cool:
Али Клешта алал да му е храбро срце :pos:

Што се случи денеска,не гледав ради утакмицата Манчестер Јунајтед - Фулам?

Ептен ја засакав серијата, многу ми беше интересна, затоа што не е клише како другите турски серии, цело време има акција и ни еден момент не ми беше монотона. Дури и ја гледав однапред на youtube, можете и вие да си ја гледате со хрватски превод. Денес ја завршив и многу се изнервирав со крајот на серијата!! :/ Да не Ви кажувам, нема да Ви биде интересно!

Ептен ја засакав серијата, многу ми беше интересна, затоа што не е клише како другите турски серии, цело време има акција и ни еден момент не ми беше монотона. Дури и ја гледав однапред на youtube, можете и вие да си ја гледате со хрватски превод. Денес ја завршив и многу се изнервирав со крајот на серијата!! :/ Да не Ви кажувам, нема да Ви биде интересно!
дај прати линк ако не ти е тешко зошто не можем да најдем со превод

Ја гледам на youtube и морам да кажам дека тие што ја гледате на сител ве чека нешто спектакуларно :vozbud: .Каква само серија човече.Сеуште ја пратам сум стигнал негде до 40 епизода значи крајот на првата сезона го поминав,и мора да се напомене на youtube една епизода е по 8 партови со по 10-15 минути и е мнооогу далеку поинтересно без синхронизација да се слушаат ликовите.Гледав пред некој ден на сител и ми беше многу вештачки со синхронизираниот Али клештата кога 100 пати е поинтересно и пооргинално со Kerpeten Ali:icon_mrgr:.

Ја гледам на youtube и морам да кажам дека тие што ја гледате на сител ве чека нешто спектакуларно :vozbud: .Каква само серија човече.Сеуште ја пратам сум стигнал негде до 40 епизода значи крајот на првата сезона го поминав,и мора да се напомене на youtube една епизода е по 8 партови со по 10-15 минути и е мнооогу далеку поинтересно без синхронизација да се слушаат ликовите.Гледав пред некој ден на сител и ми беше многу вештачки со синхронизираниот Али клештата кога 100 пати е поинтересно и пооргинално со Kerpeten Ali:icon_mrgr:.

Ви оставив линк овде со србски превод и си е на турски се.... види поназад во страниците ти и
@Nino manchester ....
Гледајте таму.. ;)

дај прати линк ако не ти е тешко зошто не можем да најдем со превод
Еве ти од првата епизода.:)
--- надополнето: 4 април 2012 во 23:57 ---
Ви оставив линк овде со србски превод и си е на турски се.... види поназад во страниците ти и
@Nino manchester ....
Гледајте таму.. ;)
Имам ја Бате фала :)

na pocetoot mnogu go gledav
no sega nekako mnogu u mesto mi tapka i ne e mnogu interesen :)

на youtube пиши ezel, па епизодата што ја гледаш на пример 41 42 затоа што по две епизодти се споени и на крај hr
ezel 41 42 hr

Многу ми се допадна оваа епизода, фантастичен беше крајот со Али. Добро се опрости со него, бидејќи беше искрен и чист према него.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom