Ezel

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Врска неам

--------------------------------

Дајте кажете ѓшто се случи денеска пошто бев чаршија? :/

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Овој Сердар ќе го убијат ли наскоро? Многу ме нервира
Ќе живее уште...ама неговата смрт ќе биде спектакуларна

Неговата ќерка ќе го убие т.е Езел ќе ја натера ама не со сила

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.806
Ќе живее уште...ама неговата смрт ќе биде спектакуларна

Неговата ќерка ќе го убие т.е Езел ќе ја натера ама не со сила
Дотогаш 800 проблеми ќе направи. Го мразам стариот еј :mad:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дотогаш 800 проблеми ќе направи. Го мразам стариот еј :mad:
Ортак и те како ќе направи проблеми, стариот лисец е многу паметен ама и измамник е!Пред умирање беше и види го пак се збогати мамицата.
Денес ја изгледав репризата многууу јака особено на крајот каде што Рамиз одеше со луѓето.. :cuc: Ама ете ќе се спасат и ќе земат слики од Езел со пластичната операција,ама изглеа некако Тефик ќе ги земе тие сликите ....
Има доста заплети филмчево секоја епизода си е посебна!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не мора секој мој коментар да повторувам дека епизодата беше AWESOME! :icon_lol:
Утрешната ќе биде епик,на реклама видовме дека Ерем изглеа ќе пука во Али-Клешта,и што е најважно ја виде снимката....
Сердарон изглеа ќе се спаси копиЉето!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.806
Отидов на википедиа да видам дали Рамиз се пишува со з или со с и се изненадив. Не отворајте ако сакате да ви е интересен филмов.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Зарем никој освен ЈАС и Розава не гледаме Езел? :confused:
Еден од најдобрите сериски филмови е, и на imdb.com има оценка од 8,4....
Ептен убава серија,штета што се спаси Сердар :mad:, лажго,преварант!
Тефо ептен панично онде реагираше...го уби.. ама она детено психотично било :pos:
За Али клешта, ептен ми е жал ептен ептен, јас си мислам најмалку е крив од сите тројца,а најмногу Џенгис...

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.751
И јас гледам често, интересна е серијата не е лоша само проблем ми е што не почнав од почеток па не ја сфаќам уште убаво целата приказна. :D

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Серијава не ми е толку одбивна ко другиве турски серии, ама чинам има многу „плитки“ моменти, она релација Омер - Езел... инаку океј е, иако не ја пратим, ама онака одвреме навреме гледаш шо се дешава :)

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Серијава е гледам од почеток ја гледав на една хрватска телевизија таму ок беше на турски со превод, но малку гледам овде некои работи со преводот не се баш се преведени буквално има пропусти со преводот, но сепак добро е серијава што оди па после кога ќе дојде крајот некаде јуни-јули онаму на лето ќе одмарам од серииве :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Значи според вчерашнава епизода, одма можам да се увиди кој е виновникот за тоа што му го упропастија животот на Омер.​
Значи: Ејшн,а после неа Џенгис!​
Али, мислам дека е најмалку крив,човекот можи е оштар ама навистина му бил брат на Омер! Дури и сакаше да се предаде,за да го ослободи,но кога разбрал дека е мртов...​
На Езел плановите му се
:cuc:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.806
Значи според вчерашнава епизода, одма можам да се увиди кој е виновникот за тоа што му го упропастија животот на Омер.​
Значи: Ејшн,а после неа Џенгис!​
Али, мислам дека е најмалку крив,човекот можи е оштар ама навистина му бил брат на Омер! Дури и сакаше да се предаде,за да го ослободи,но кога разбрал дека е мртов...​
На Езел плановите му се
:cuc:
Стави го таму горе и Сердар......какво гнасно човече е треба жив да го запалат

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Вчерашната епизода беше врв,поточно луѓето кој му направиле стапица на Рамиз, држејќи нож на врат на жена му , и 2пиштоли вперени кон него се јави, кај тој што му ги пратил,а воедно и Рамиз пратил човек кај него вперен со пиштол :icon_lol:
Моментот кога му се тресеја рацете на овие кај Рамиз што беа и храброста на неговиот човек !:cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom