- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 1.424
- Поени од реакции
- 789
Ја уништија серијава со воа синхронизацијава, гласовиве како да ги вадат кога се во вц, простилак невиден
дај прати линк ако не ти е тешко зошто не можем да најдем со преводЕптен ја засакав серијата, многу ми беше интересна, затоа што не е клише како другите турски серии, цело време има акција и ни еден момент не ми беше монотона. Дури и ја гледав однапред на youtube, можете и вие да си ја гледате со хрватски превод. Денес ја завршив и многу се изнервирав со крајот на серијата!! :/ Да не Ви кажувам, нема да Ви биде интересно!
Ви оставив линк овде со србски превод и си е на турски се.... види поназад во страниците ти иЈа гледам на youtube и морам да кажам дека тие што ја гледате на сител ве чека нешто спектакуларно .Каква само серија човече.Сеуште ја пратам сум стигнал негде до 40 епизода значи крајот на првата сезона го поминав,и мора да се напомене на youtube една епизода е по 8 партови со по 10-15 минути и е мнооогу далеку поинтересно без синхронизација да се слушаат ликовите.Гледав пред некој ден на сител и ми беше многу вештачки со синхронизираниот Али клештата кога 100 пати е поинтересно и пооргинално со Kerpeten Ali.
Еве ти од првата епизода.дај прати линк ако не ти е тешко зошто не можем да најдем со превод
Имам ја Бате фалаВи оставив линк овде со србски превод и си е на турски се.... види поназад во страниците ти и
@Nino manchester ....
Гледајте таму..
Фала дружеЕве ти од првата епизода.
--- надополнето: 4 април 2012 во 23:57 ---
Имам ја Бате фала
повеќ ми е заради косатаДржи нога Шебнем...