Ezel

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Ја уништија серијава со воа синхронизацијава, гласовиве како да ги вадат кога се во вц, простилак невиден :tapp:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Колку само добро им е смислена серијава,то чудо едно :cuc:.
Од проста причина мн. ми се допаѓа што има before moments да дознаеме што се случува порано и сл.
Езел влезе во затвор само да види дали пати Џенгис! :cool:
Али Клешта алал да му е храбро срце :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што се случи денеска,не гледав ради утакмицата Манчестер Јунајтед - Фулам?

Член од
3 април 2012
Мислења
28
Поени од реакции
19
Ептен ја засакав серијата, многу ми беше интересна, затоа што не е клише како другите турски серии, цело време има акција и ни еден момент не ми беше монотона. Дури и ја гледав однапред на youtube, можете и вие да си ја гледате со хрватски превод. Денес ја завршив и многу се изнервирав со крајот на серијата!! :/ Да не Ви кажувам, нема да Ви биде интересно!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ептен ја засакав серијата, многу ми беше интересна, затоа што не е клише како другите турски серии, цело време има акција и ни еден момент не ми беше монотона. Дури и ја гледав однапред на youtube, можете и вие да си ја гледате со хрватски превод. Денес ја завршив и многу се изнервирав со крајот на серијата!! :/ Да не Ви кажувам, нема да Ви биде интересно!
дај прати линк ако не ти е тешко зошто не можем да најдем со превод

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.386
Ја гледам на youtube и морам да кажам дека тие што ја гледате на сител ве чека нешто спектакуларно :vozbud: .Каква само серија човече.Сеуште ја пратам сум стигнал негде до 40 епизода значи крајот на првата сезона го поминав,и мора да се напомене на youtube една епизода е по 8 партови со по 10-15 минути и е мнооогу далеку поинтересно без синхронизација да се слушаат ликовите.Гледав пред некој ден на сител и ми беше многу вештачки со синхронизираниот Али клештата кога 100 пати е поинтересно и пооргинално со Kerpeten Ali:icon_mrgr:.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ја гледам на youtube и морам да кажам дека тие што ја гледате на сител ве чека нешто спектакуларно :vozbud: .Каква само серија човече.Сеуште ја пратам сум стигнал негде до 40 епизода значи крајот на првата сезона го поминав,и мора да се напомене на youtube една епизода е по 8 партови со по 10-15 минути и е мнооогу далеку поинтересно без синхронизација да се слушаат ликовите.Гледав пред некој ден на сител и ми беше многу вештачки со синхронизираниот Али клештата кога 100 пати е поинтересно и пооргинално со Kerpeten Ali:icon_mrgr:.
Ви оставив линк овде со србски превод и си е на турски се.... види поназад во страниците ти и
@Nino manchester ....
Гледајте таму.. ;)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.386
дај прати линк ако не ти е тешко зошто не можем да најдем со превод
Еве ти од првата епизода.:)
--- надополнето: 4 април 2012 во 23:57 ---
Ви оставив линк овде со србски превод и си е на турски се.... види поназад во страниците ти и
@Nino manchester ....
Гледајте таму.. ;)
Имам ја Бате фала :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
na pocetoot mnogu go gledav
no sega nekako mnogu u mesto mi tapka i ne e mnogu interesen :)

Член од
3 април 2012
Мислења
28
Поени од реакции
19
на youtube пиши ezel, па епизодата што ја гледаш на пример 41 42 затоа што по две епизодти се споени и на крај hr
ezel 41 42 hr

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Многу ми се допадна оваа епизода, фантастичен беше крајот со Али. Добро се опрости со него, бидејќи беше искрен и чист према него.:(

Kajgana Shop

На врв Bottom