Ezel

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Татко и на Ејшн е жив, но сепак ќе го остави да живее Џенгис а што како и како ќе го убеди ќе видиме в понеделник :tapp:
Ќамил изглеа ќе умре,штета .....
Серијава ми е најдобра турска серија до сега....

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Добра е богами, ја следам од првата епизода.Си ја следам на Сител и неќам да гледам на јутуб, нема да биде интересно после.

Али Клешта најјак, ради него најмногу ја сакам серијава инаку овој Езеел ко вештачки некако ми е без врска лик.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Добра е богами, ја следам од првата епизода.Си ја следам на Сител и неќам да гледам на јутуб, нема да биде интересно после.

Али Клешта најјак, ради него најмногу ја сакам серијава инаку овој Езеел ко вештачки некако ми е без врска лик.
Грешка си, јас мислам најдобар и најфаца турски глумец е...
По информацииве од прва рака (чичко гугл) најпознат е,а истото мислење го делам и јас дека е еден од најдобрите...

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Грешка си, јас мислам најдобар и најфаца турски глумец е...
По информацииве од прва рака (чичко гугл) најпознат е,а истото мислење го делам и јас дека е еден од најдобрите...
Ненормално е hot. И кој swag го има човекот, нешто невидено.
Серијава е мнооогу добра.
Ме иритира фактот што е синхронизирана, има некои што многу лошо зборат (пример Бахар! ЛЕЛЕ! Нервира, не можам да ја слушам) ама воглавном е добра. На турциве свака им част за глумата, многу добро глумат сите.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ненормално е hot. И кој swag го има човекот, нешто невидено.
Серијава е мнооогу добра.
Ме иритира фактот што е синхронизирана, има некои што многу лошо зборат (пример Бахар! ЛЕЛЕ! Нервира, не можам да ја слушам) ама воглавном е добра. На турциве свака им част за глумата, многу добро глумат сите.
Мене па Бахар ми е интересен гласот мислам дека и се совпаѓа :))))))
И јас така мислам дека добро глумат , а и синхронизацијата не е лоша добра е ....

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Мене па Бахар ми е интересен гласот мислам дека и се совпаѓа :))))))
И јас така мислам дека добро глумат , а и синхронизацијата не е лоша добра е ....
Не се поднесва у пм.

Каква Бахар, без врска е гласот.Али Клешта најјак, без него филммот голема 0 ќе беше :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.652
Поени од реакции
11.778
Отиде Ќамил а? :(
Езел претерува со оние негови неконтролирани испади а и Мелиха ми оди на нерви :mad:
Сепак, вујче Рамиз - цар :cuc:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Отиде Ќамил а? :(
Езел претерува со оние негови неконтролирани испади а и Мелиха ми оди на нерви :mad:
Сепак, вујче Рамиз - цар :cuc:
Тој Рамиз тиквар невиден.

Верност е или да одиш кон некого ИЛИ ДА БЕГАШ ОД НЕКОГО!

Ја незнаев дека да бегаш од некого верност е :facepalm:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Ептен погрешно го имаш протолкувано Рамиз, јас мислам дека е најпаметниот човек.
Сепак и малце го форисраат тро фазла дека на филм , ама во глобала најпаметен е во филмов :)))

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ептен погрешно го имаш протолкувано Рамиз, јас мислам дека е најпаметниот човек.
Сепак и малце го форисраат тро фазла дека на филм , ама во глобала најпаметен е во филмов :)))
Да, ама некогаш знај и глупост да лупни! :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.652
Поени од реакции
11.778

Си има и тоа некое свое метафорично значење. Паметен е стариот. Некогаш ни јас не го разбирам што сака да каже ама како што реков и тие негови "неразбирливи" фрази си имаат свое значење.
А како само го заеба Али со приказната за Хасан Сабах :cuc: Еден од најдобрите моменти во филмот засега. Останаа сите подзинати

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Вчера епизодата беше :vozbud::cuc:
Рамиз кој човек е алал да му е!
Али Клешта : Ќе те фатам во ќош нема кај да бегаш.
Рамиз : Не знам дали тој што е свртен со грб е притеснат или овој што седи до ѕид,ај разгледај наоколу (луѓе негови имаше Рамиз) :icon_lol:
Акцијата беше :vozbud: Али вика : Тефо враќај Тефооо! И пука со два пиштоли...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.652
Поени од реакции
11.778
Овој Сердар ќе го убијат ли наскоро? Многу ме нервира

Kajgana Shop

На врв Bottom